Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Denge Kurmalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek için uygun zamandasınız. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, güzel gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Üzerinizdeki baskıdan bir an önce kurtulmanın yollarını aramanız gerekmekte. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmak için harekete geçin.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz. Daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınızı diğer konulardan ayırmanız gerekebilir. Birbirine karışan durumlar sizin de kafanızın karışmasına neden olacaktır. Ev sahibi olmak, bunun maddi gerekliliklerini planlamak üzerine kafa yorabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde dengeyi bulmak önemli olacak. Yakın ilişkilerde karşılıklı anlayış ve uzlaşma ön planda olmalı. Kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden başkalarının ihtiyaçlarına da özen göstermelisiniz. Düşüncelerinizi açıkça ifade etmek size avantaj sağlayabilir. Bugün finansal konularda risk almaktan kaçınmanızda fayda var. Önemli kararlar almadan önce dikkatlice düşünün. Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza özen gösterin ve stresi en aza indirmek için rahatlama teknikleri kullanın. Uğraş verdiğiniz projelerde ilerleme kaydetmek için sabırlı ve kararlı olmalısınız.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlığa uğradığın bir konunun sana olumlu dönüşleri olabilir. Bu dönüşler, tekrar aynı yere gelmen için değil bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına gerçekleşecek, bunu unutmamalısın. İlişkisinde problem olan bir Terazi burcuysan, önce kendi değerini bilmelisin. Partnerinle anlaşamadığın konularda dengeyi yakalamaya çalışmalısın

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamdan keyif almalısınız. Bulunduğunuz yer, yaptığınız iş, ilgilendiğiniz spor bunu size hissettirmiyorsa orada daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Kendinize özgün bir davranış biçimi ve his belirlediğinizde hayatınızın farklı bir yöne gittiğini görebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevilme odaklı olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz ve bilhassa aşk hayatınızda anlayış görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elde etmek istediğin şeyler için kendini çok zorlamaman gereken bir gün. Bazı şeyler yolunda gitmiyorsa, bunları düzeltmek için kendini yormamalısın. Bazı şeyler zamanla, kendiliğinden yolunu bulur, bunu bugün unutma!

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün enerjinizi erkenden dağıtma eğilimi olsa da gün oldukça sezgisel ve keyifli olacak şekilde şekilleniyor. Yine de liderliği ele geçirmek ve elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsunuz. Hedef odaklısınız. İş fikirleri konusunda sezgileriniz güçlü. Kendinize daha iyi bakıyor ve yaşamınızın denge unsurlarına daha fazla dikkat ediyorsunuz. Çalışmanız veya hedefleriniz genel felsefeleriniz veya misyonunuzla daha uyumlu görünüyor. Ayrıca, gelişmenize yardımcı olacak bilgilerin artık hayatınıza girebileceğini de görebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koşullar değişim gösterecek olsa da mutlaka ayak uydurmaya çalışmalısınız. Davranışlarınızı tamamen değiştirmeniz gerekmiyor ancak anlayışlı olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Karmaşık olan her ne varsa ondan biraz daha uzak durmaya çalışın. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gereken bir gündesiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ve otoritelerden desteklenebilirsiniz. Finansal konularda şanslısınız. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>