Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sanatla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizi alışık olduğunuzun dışında yaşama arzunuz ve isteğiniz var. Birlikte olduğunuz kişinin zaman zaman size ayak uyduramayacak olması, kendinizi keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Yaklaşımlarınızın daha ılımlı ve iyimser olmasına dikkat etmelisiniz. Birlikteliğinize önem veriyorsanız, bunu birlikte olduğunuz kişiye hissettirmelisiniz.

Mesleki konularda elinizden geldiğince düşünceli hareket etmeye çalışmalısınız. Yaklaşımlarınızı belirli ölçülerde değiştirmeniz ve işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak hareket etmeniz sizin yararınıza olabilecek bir durumdur. Ayrıca, bazılarınızın da gizli işlere yönelme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili konulara gereğinden fazla düşkünlük gösterebilirsiniz. Finansal kararlarınızın her açıdan önemli olabileceği bir gün. Temkinli olduğunuz ve araştırma yapmadan harekete geçmediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne yapmak istediğiniz konusunda bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz bir alan ararken çevrenizle,ortaklarınızla fîkir alışverişinde bulunmak size yardımcı olabilir. Çalışmalarına destek verdiğiniz insanlardan alacağınız geri dönüşler gündeminize gelebilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcu için bugün, ilişkiler ve sosyal etkileşimlerin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Dengeli ve adil bir tutum sergilemek ve başkalarının ihtiyaçlarını anlamak önem kazanabilir. Başkalarıyla iletişimde uyumlu olmanız ve işbirliği yapmanız gerekebilir. Özellikle partnerinizle ya da yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle işbirliği yaparak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca, şüphecilikten uzak durmanız ve adalet kavramına önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Dengenizi korumanız ve kararlarınızı dikkatlice değerlendirmeniz sizin için faydalı olabilir. İyi bir iletişim kurarak çözüm odaklı davranmanız önemlidir. Bugün çatışmalardan uzak durma ve uyumlu bir şekilde hareket etme eğiliminiz güçlü olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, vaktini özel davet ve etkinliklere hazırlanarak geçirebilir, sanatçı ruhu ve enerjisi yüksek kimselerle bir araya gelebilirsin. Bu durum sana ilham verecek. Evli olanlardansan, eşinle çocuklarının eğitimi noktasında anlaşamadığın bazı durumlar ortaya çıkabilir. Son sözü çocuklara bırakma kararı alabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, gizli konularla ilgilenmek için harika bir gün olabilir. Araştırma yapmak veya gizemli konulara odaklanmak için iyi bir fırsat olabilir. Ayrıca,veya kariyer hayatında yeni fırsatlar karşına çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirerek hedeflerine daha da yaklaşabilirsin. Tek başınalığın keyfini çıkarın.

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni ortamlarda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceden verilmiş bir takım sözler tekrar gündeme gelebilir. Bu sözlerin rasyonel olup olmadığını ayırt etmek için dikkatli bir biçimde çaba göstermeniz gerekebilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senden daha deneyimli insanların fikirlerini alman gereken bir gün. Bazı konularda tek başına karar almadan önce etrafında bu konularda bilgisi olanlara danışabilirsin. Özellikle aile üyelerinle bu konularda konuşmak aranızdaki bağı çok daha kuvvetlendirecek bugün.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, artık sosyal hayat sizi çağırıyor! Duygular beklenmedik bir şekilde ve belki de karmaşık bir şekilde ortaya çıkabilir ancak duygusal heyecanlarınızla koşmak şu anda tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bununla birlikte, kişisel veya romantik hayatınıza kapılmış olsanız bile, arkadaşlarınızı dahil ederek, toplumsal ihtiyaçları göz önünde bulundurarak hayatınızda bir miktar denge sağlamayı hedefleyin. Yeni keşiflerin tadını çıkarmanın zamanı geldi. Aniden başkalarına yardım etme veya iyiliklerin karşılığını verme ihtiyacı doğabilir. Bu, kendinizi gururlandırmanın zamanıdır. Nitelim, başkalarının hayatlarında oynadığınız önemli rolün daha güçlü bir şekilde farkına varırsınız. Dünyanızdaki insanları onurlandırıyorsunuz ve takdir ediliyorsunuz.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduğunuz yetenekleri ve düşünceleri etrafınızda bulunan insanlara bir kez daha kanıtlama ihtiyacında olabilirsiniz. Amaçlarınızın da farklılık gösterebileceği bugün içerisinde yaklaşımlarınızın büyük ölçüde değişim gösterme ihtimali var. Zaman zaman gerilimli etkiler altına girebilirsiniz. Her ne olursa olsun yaklaşımlarınızın anlaşılabilir seviyede olmasına dikkat etmelisiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>