Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Başlangıçlar Gündeminde Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Değişim gösteren şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek fazla sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili yeni aktiviteler içerisine girebilirsiniz. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar çok değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birilerinin sizinle ilgili olumsuz fikirlerine gereğinden fazla kafa yorabilirsiniz. Herkesin düşüncesi ve doğrusu farklıdır. Bu anlamda, destek göremediğiniz durumları bir tehdit gibi algılamak yerine buradan ne kaçabileceğinize odaklanmaksınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön planda tutmanız gereken bir gün olabilir. Eşitlik ve adalet duygusuyla hareket etmek, problemleri çözmede size yardımcı olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak farklı görüşleri dengede tutabilir ve uyum sağlayabilirsiniz. Ayrıca, zamanınızı planlarken dengeyi korumanız önemlidir. Dengeli bir yaşam tarzı benimsemek sağlık ve mutluluğunuz için faydalı olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayan bir Terazi burcuysan, beklediğin işe kabul haberini alabilirsin. Bu duruma en çok ailen sevinecek. Düşünmeden yaptığın harcamaların ödemelerini artık yapman gerektiğini fark ediyorsun. Ailesinden uzak yaşayanlardansan, aile üyelerini kahvaltıya davet edebilirsin. Kalabalık sofralardan keyif alıyorsun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişken durumlar sizi rahatsız edebilir. Hayatın aynı hızda ve gündemde kalmasını beklemediğinizde bu rahatsızlık ortadan kalkacaktır. Sindirim sistemi ve böbreklerinizle ilgili konulara daha duyarlı olmanızda fayda var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Başlangıçlar konusunda heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız konularda destek alabileceğiniz zamanlar olacak. İşten gelebilecek paralar gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla fikir alışverişi içinde olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ayarlamalar yapabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşk ve aile konularında karmaşık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve insanlarla olan durumlar bugünlerde size oldukça karmaşık gelebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yalnız hissediyorsan bazı konularda, bugün değişim yaşaman olası. Derdini anlatabileceğin ve seni çok daha iyi anlayacak insanların hayatına girebileceği bir gün bugün. Yaşayacağın bu gelişme seni çok sevindirecek.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm sorumluluklarınız aklınızdadır sevgili Terazi. Yapılması gereken şeyleri bir an önce yolunuzdan çekmek istiyorsunuz. Hedefler belirlemenin, onlara doğru çalışmanın veya kendinize biraz meydan okumanın zamanıdır. Bugünün ilerleyen saatlerinde, kendinizi savunmanız ve problem çözmeniz için tuhaf bir enerji yanınızda. Birine güvenmeyi zor bulabilirsiniz. Aşırı duyarlılığa ve savunmaya geçme eğilimine dikkat edin. Bir ilişkide bir değişiklik olabilir ancak şu anda en iyi karar verme durumunda değilsiniz, bu yüzden bir şeye çok hızlı atlamayın. Bugünlerde doğru yönde ilerliyorsunuz ancak önceliklerinizi belirlemek için kendinize zaman tanıyın. Neyse ki inişler ve çıkışlar anlamlı bir öğrenme deneyimine yol açabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatına zorlu bilgiler girebilir. Bu nedenle planda değişiklikler veya gecikmeler yaşanabilir. Düşüncesizce dile getirilen gerçekler karşısında lütfen metanetini koru

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer, iş, sosyal çevrenizle ilgili güçlü değişimler gerçekleşebilir ancak sizin için çok güzel gelişmeler de peşi sıra gelebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>