Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önceliklerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Gelirinizi yakında ilgilendiren konuları yakından takip etmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun da yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size ya da hayalinize inanmayan insanlar motivasyonunuzu kırabilir. Bu konuda bir özeleştiri yapın, objektif düşünün. Gerçekten kimin haklı kimin gereksiz ısrarcı olduğunu anladığınızda istediğiniz etkiyi ve karşılığı bulmak için çalışmak daha kolay olacaktır.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmanız ve içsel dengenizi sağlamanız gerekebilir, Terazi. İçsel dünyanıza yönelerek duygularınızı anlamlandırabilir ve huzur bulabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde ise hassas olmanız gerekebilir, çünkü karşı tarafın duygularını incitebilecek sözler söylememeye dikkat etmelisiniz. Bugün kendinize ve çevrenizdeki insanlara karşı nazik ve anlayışlı olmanız rahatlatıcı bir etki yaratabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını açıklamakta zorluk çekebilirsin. Kafanda soru işaretleriyle dolaşan Terazi burcuysan, merak ettiğin konuların cevaplarını bir bir alacaksın. Herkese gösterdiğin iyimser ve fedakâr tavrın suistimal edildiğini düşünebilirsin. Hayatında biraz daha kendini düşündüğün döneme geçiyorsun.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacak verecek konularıyla sınandığınızı düşünebilirsiniz. Zamanında yapılmayan ödemeler planlarınızı bozup canınızı sıkabilir. Eğer borçlu olan siz iseniz, erteleme veya müdahale edememe sorununuza çözüm bulmaya çalışmalısınız. 

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınız artıyor. Yeni ve orijinal fikirlerinizle dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Kendinizi etkili ve enerjik şekilde ifade edecek, bulunduğunuz ortamda kolayca öne çıkacaksınız. Eve ait taşınmazlarınızın ya da borsadaki yatırımlarınızın değerlerinde artış olabilir. Risk ve heyecan içeren uğraşlara girebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde doğanıza uygun hareket ederek rüzgar gibi geçebilirsiniz. Ayrıca öz güveniniz artarak etrafınızdaki insanların da dikkatini oldukça çekebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde misafir ağırlamak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla ve sevdiklerinle güzel bir vakit geçirmek için hazırlık yapman gerekebilir. Bu tür konularda kendini çok fazla germemeli ve her şeyin mükemmel olmasına çalışmamalısın. Keyifli bir gün seni bekliyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahatlatıcı aktivitelere ve sessiz anlara yöneliyorsunuz. İşiniz, görevleriniz ve sorumluluklarınız konusunda kendinizi çok fazla zorluyorsanız, bazı şeyleri göz ardı etme konusunda güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Yüksek düzeyde adanmışlık sizi ters etki yaratan bir noktaya itilebilir ve işte o zaman, ister fiziksel ister zihinsel olarak tükenmiş hissetmeye başlarsınız. Bugün kişisel hayatınıza daha fazla önem verin. Bu günlerde, kişisel yaşamınızda ve yakın ilişkilerinizde genellikle huzuru korumak ve uyumu teşvik etmek için motive oluyorsunuzancak aynı zamanda işinizden veya görevlerinizden de çok keyif alıyorsunuz, her şeye ve herkese gereken ilgiyi vermek zor olabilir. Kendinizi biraz gevşetmek ve baskıyı hafifletmek en iyisi olabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece istediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceksiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni aşklar ve ilişkiler için kendinize izin verin, ya da hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatın. Belki de duygularınızın karşılığı vardır. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verir. Mesleğinizle ilgili sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece başarılı bir kimliğinizi var. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>