Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Uyumlusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Karmaşık durumlar yaratmamanız gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçının. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken tedbiri elinizde bulundurmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için arayışlara yöneleceksiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı süreçlerin sonuçlanması kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Bu düşünceyle başvuru ve görüşmelerinizi neticelendirmek, kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz. Heyecanınızın sabırsızlık ve acelecilik olarak görülmesi hoş bir intiba bırakmaz; son bir adım kala yürüdüğünüz o yolları boşa çıkarmayın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim konularına odaklanmanız gerekebilir. Kendinizi net ifade ederek, karşınızdakilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca hedeflerinizi gözden geçirmek ve üzerinde çalışmak için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle de duygusal açıdan derinleşebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır emek verdiğin hobilerin veya uzmanlık alanlarınla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Hukuki bir sürecin içerisindeysen haklılığın ortaya çıkacaktır. Fikir alışverişi yaptığın kişilerin egolu tavırları canını sıkabilir. Evli bir Terazi burcuysan, yaşadığın fikir ayrılıklarında ortak bir karara varabilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stressiz bir hayat mümkün değildir. Ama sınırlarınızın olması stresin size ne kadar yaklaşacağını belirleyebilir. Hayattaki önceliklerinizi bilmek, bunları en iyi şekilde kullanmak size her zaman artı puan getirir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa süreli bir maddi problemden sonra gelecek ferahlık size daha iyi hissettirecek. Eskiden yaptığınız hataları yapmamaya özen göstermelisiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece rüyalarında gördüklerine dikkat etmen gerekebilir. Eğer son zamanlarda daha fazla kabus görmeye başladıysan bilinç altına atmış olabileceğin şeylerin seni rahatsız ediyor olması olası. O yüzden seni sıkan mevzularla yüzleşmen gerekebilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün geçici bir motivasyon eksikliği biraz perspektif kazanmak için kendinizi bir plandan geri çekmeniz için bir neden olabilir. Günlük hayatınız kaos dolduysa, bu hafta bazı sonuçlarını hissedeceksiniz ve bu, son uğraşlarınızdan veya planlarınızdan bazılarını yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Sorunlu alanların, dikkatinizi eksik olana çektikleri için geçici olarak hayattan daha büyük hissedebileceğini unutmayın. Gün, işinizle ilgili iyi şeyleri görmenize ve takdir etmenize yardımcı olur. Uzun vadeli bir kazanç sağlamak için anlık zevklerden vazgeçmeye isteklisiniz ve bu strateji şu anda sizin için iyi çalışıyor. Basit jestlerle sevgi gösterileri iyi karşılanır. Başkalarının girdilerini veya tavsiyelerini dikkate almanın önemli faydaları olabilir; çünkü bu size değerli içgörüler ve bakış açıları sağlayabilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğini mükemmel..

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim ve yurt dışıyla ilgili yeni süreçler sizi bekliyor. Uzak akrabalarınızla güzel iletişimler kurabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. İkili ilişkilerinize damganızı vurmak istediğiniz için, bugün duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Aşk konusunda yeni ortamlara girecek ve karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>