Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sağlığın Ön Planda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri lehinize çevirme konusunda daha aktif olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini de unutmayın.

Hata yapmamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzellik algınız bir kaygıya dönüşebilir. Kendinizi sevmek ve kabul ettirmek adına yaşam biçiminizle ve hedefleriniz örtüşmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Bugünü bir milat sayın ve bu davranışların hepsini bırakarak içeriden dışarıya doğru bir yenileme hareketi başlatın.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun için huzurlu bir gün olabilir. İlişkilerin ve iletişimin ön planda olduğu bir dönemdesin. Karşılaştığın zorluklarla başa çıkmakta yetenekli olduğunu göreceksin. Ayrıca çevrendeki insanlara yardımcı olmak için içsel bir motivasyon hissedebilirsin. Kendini iyi ifade etmen, anlaşmazlıkları çözmen ve insanlarla uyum içinde yaşaman konusunda başarılı olursun. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirmen için fırsatlar sunulacak. Duygusal dengenizi koruyarak, güzel bir gün geçirebilirsin. Keyifli ve tatmin edici etkileşimler seni bekliyor olacak. Unutma, kendi ihtiyaçlarını da göz ardı etmemelisin. Sevdiklerinle kaliteli zaman geçirmek ve kendine de zaman ayırmak sana iyi gelecektir. Kendini ödüllendir ve huzuru yakala. İyi bir gün geçirmeni dilerim!

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle ilgilenen bir Terazi burcuysan, uluslararası boyuttaki gelişmeler seni bir dizi önlem almaya itebilir. Öngörülü ve garantili adımlar atmaya çalışacaksın. Bebek bekleyen bir Terazi burcuysan organik gıdalara yönelmeyi tercih edeceksin. Bu süreçte olabildiğince sağlıklı yiyecekler tüketmek istiyorsun.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızı diğer konulardan ayırmanız gerekebilir. Birbirine karışan durumlar sizin de kafanızın karışmasına neden olacaktır. Ev sahibi olmak, bunun maddi gerekliliklerini planlamak üzerine kafa yorabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. Mücadele gerektiren konular olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimin ön planda olacağı ancak bir o kadar da iletişim aksaklıklarının yaşanabileceği bir dönemdesiniz. Sabırla beklediğiniz konuların meyvesini alabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer söz konusu olduğunda yeni kararlara açık olacağın bir gün. Bir süredir kafanda var olan bazı yeni kararları alarak daha farklı bir kariyer yolu çizebilirsin. İş veya eğitim konuları senin için ağır basacak.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün evinizi geliştirmek için daha fazla enerji harcayabilirsiniz ve bu, zaman ayırmaya değer. İleride size fayda sağlayacak, kendinizi daha güvende ve mutlu hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanın yenilikçi yollarını keşfedebilirsiniz. Ev içi veya kişisel bir meseleyle doğrudan başa çıkmak için gerekli enerjiye ve gerçek cesarete sahipsiniz. Bir şeyler hızlanır ya da kendinizi bir kaostan sıyırabilirsiniz ve ilerlemek iyi hissettirir. Üstesinden gelmeniz gereken önemli bir konu varsa, ister duygusal ister maddi olsun, bu zorluğa hazırsınız. Sorunlara yeni bir bakış açısıyla bakıyorsunuz ve bu yararlı bir bakış açısı!

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaya koyacak olduğunuz tepkiler konusunda biraz daha sakin kalmalısınız. Abartıdan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Enerjiniz yüksek ve bu da beklenmedik adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz süreceh her şey daha iyiye gidebilir.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün enerjik, atak olarak güne başlayabilirsiniz. Aile içindeki sorumluluklar sizi yorabilir. Ani sağlık sorunlarına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz ve istekleriniz berraklaşmaya başladı. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. İşlerin yoğunluğu keyfinizi kaçırsa da, arkadaşlarınız size yardımcı olmaya hazırlar. Fikirlerinizi onlara anlatabilir, planlarınızı kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve etkileyici olacaksınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun!

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>