Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinize Güveniyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Dengeleri zorlamamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir. İlişkinize yönelik girişimlerde bulunacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Kişisel sorunlarınızı meslek hayatınıza yansıtmaktan da kaçınmalısınız. Her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Temel bilgilerle ilerlediğiniz alanları profesyonelleştirmeniz beklenebilir. Sorumluluklarınız bu yönde olduğunda sizin de bu yöne eğilmeniz gerekecektir. Hafife almak bugün için pek akıllıca olmayabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler vekonularında denge sağlamak önemli olacak. Kendinizi ifade etmek, duygularınızı dürüstçe paylaşmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak, kararlarınızı verirken dikkatli olmalı, her iki tarafın da kazanabileceği çözümlere odaklanmalısınız. İlişkilerde anlayışlı olmak, iletişim kurmak ve karşılıklı uzlaşma sağlamak sizi daha olumlu sonuçlarla karşılaştırabilir. İş hayatında ise projelerinizde ortaklıklar veya işbirlikleri ön plana çıkabilir. Kendinize ve yeteneklerinize güvenmek, fırsatları kullanmak için önemlidir. Dengeyi sağlamaya çalışırken, kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeye dikkat edin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysanız, yabancı şirketlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Özgüvenli tavrınız dikkat çekecek. İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız, partnerinizin bilmediğiniz bir yönüne tanıklık edebilirsiniz. Bu durum sizi şaşırtacak olsa da önyargılı davranmak yerine akışa teslim olmayı tercih edeceksiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkat etmeniz gereken durumları bilmeli ve günlük programınızı buna göre düzenlemelisiniz. Çalışma koşullarınızın zorluğu karşısında şikayetçi olmak, sessiz kalmak yerine neler yapılabileceğini konuşmalısınız. Hakkınız olandan vazgeçmeyin.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olabilir. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazlayükleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. İkili ilişkilerinizde karar vermek durumunda olacağınız konularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak partnerinizle uyumlu hissettiğiniz ve daha uyumlu hissetmek için de çaba gösterebileceğiniz bu günde duygularınız size pozitif etki verebilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Var olan koşullarını kuvvetlendirmek bu aralar önceliğin olabilir. Ancak şu anda tek yapman gereken arkana yaslanıp dinlenmek. Bu pazar gününü sakin ve olabildiğince dinlenceli geçirmek, bir sonraki hafta için oldukça önemli olabilir. O yüzden en iyisi dinlenmek...

25 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sorumluluk alma veya organize olma konusunda kendinizi harika hissedebilirsiniz. Ev yaşamını, aileyi veya işi iyileştirme konusunda küçük ama sağlam ilerlemeler olabilir. Örneğin, en yakınınızdakilerle huzur bulmak için daha çok çalışabilir veya ev dünyanızda ya da işinizde fiziksel iyileştirmeler yapabilirsiniz. Yaşamın bu alanlarının işlevselliğinden daha fazla gurur duyarsınız. Daha büyük planlarınızı ileriye taşımadan önce günlük işlerinizi düzene koymanın en iyisi olduğuna karar verebilirsiniz. Artık hayata dikkatli yaklaşmanın muazzam bir değeri var. Hayatınızı bir arada tutan pratik ayrıntılara kendinizi adamak için iyi bir zaman. Sadece dikkat sürenizi uzatmakla kalmaz, aynı zamanda uzun vadeli tatmin de bir hedef olabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle sorunlar içinde kalabilirsiniz. Neşe dolu bir gün dilerim.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden memnun değilsiniz! Sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf edin. Birden fazlateklifi almanız mümkün. Mevcut yeteneklerinizin ötesinde, sizden daha çok bilgi isteyen teklifi tercih etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

25 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>