Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hakkınızın Peşindesiniz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında pek fazla olumsuzluk da yaşanmayacaktır. Tercihlerinizin de belirleyici olabileceği bir süreçtesiniz.

Düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmanız gerekiyor. Doğru olana yönelmeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendiniz köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Yeni çıkar yolları bulabileceğiniz bu süreçten doğru anlamda yararlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ufak tefek belirsizliklerle karşılaşma ihtimaliniz var. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali var.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, maddi konular ve finansal planlama üzerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirin ve tasarruf stratejileri oluşturun. Maddi istikrarı güçlendirmek için adımlar atın.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa partnerinizin evlilikle ilgili olumsuz düşünceleri sert çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Yakın arkadaşınızın aldatıldığını öğrenebilirsiniz. Bu haberi ona nasıl söylemeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Maddi yönden bir alacağınız varsa eğer, peşini bırakmayacaksınız. Gerekirse hukuki yollara başvurmayı düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinizi ailenize ayırıyorsunuz.

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız her an hayatınızda yenilikler olabilir. Bunlar bazen kendiliğinden olsa da çoğu zaman sizin çabanızla gündeme gelebilir. Bugün, gündeminize neler dahil etmek istediğinizi düşünün, hayallerinizi ve gündelik akışınızı buna göre yeniden düzenleyin.

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebilmenin anahtarı yeniden deneme cesaretinden geçebilir. Ufak bir moral bozukluğunda hemen kabuğunuza çekilip vazgeçmemektir.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrende bir kaos yaşanabilir. Sen farkına varmadan işler bir anda karışabilir. Ancak bütün bunların karşısında sakinliğini koruyarak hareket etmek sana düşecek. Bu konularda dikkat etmek ve aceleye getirilmemek önemli olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, dinlenmek ve ufkunuzu genişletmek bugün odak noktanız olabilir. Bir konu hakkında belirsizlik içindeyseniz endişelenme eğilimi olsa da gün sonuçta açık iletişime yardımcı olacak şekilde şekilleniyor. Şimdi birisinin yardımına koşma veya yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarma şansı olabilir. Birinin duygularını ve fikirlerini doğrulamaya daha fazla dikkat ettikçe aranızdaki bağ gelişebilir. Gün ilerledikçe, küçük de olsa pratik işlerinizi organize etmenin veya hazırlamanın faydasını göreceksiniz. Geleceğe umutla bakmak hem ödüllendirici hem de rahatlatıcı olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aynı anda çok fazla olaylar oluyor hayatında ve sen birdenbire karar veremiyorsun. Eğer doğru karar vermek istiyorsan lütfen kendine yeterince zaman ayırmalısın. Bazen yaşadığın hayata karşı oturup düşünmen gerekir. Belki daha eğlenceli bir yaklaşım deneyebilirsin, mesela espritüel ol bugün. Sana yaklaşan mutlu zamanların var. Bu yüzden olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yapmanda fayda var.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerden dolayı ani harcamalar gündeme gelebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>