Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ödemelerinizi Kontrol Altına Alıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuzlukları kendinizden ve ilişkinizden uzak tutmaya çalışacaksınız. Genel olarak ilişkinize odaklanabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha tutarlı ve dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar zorlayıcı ve karmaşık olsa da istediğiniz takdirde üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün iletişim konularında başarılı olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve anlaşmalar yapmak için uygun bir gün olabilir.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borçlarınızı ödemek için kendinize yeni bir planlama oluşturmak isteyeceksiniz. Yapacağınız hamlelerle daha kararlı adımlar atmayı hedefliyorsunuz. Yalnız yaşayan Terazi burcuysanız, evcil hayvan sahiplenmek için harekete geçiyorsunuz. Evcil hayvanınız için evinizde güzel ve konforlu bir alan oluşturmak isteyeceksiniz. Akşamüzeri eklem yerlerinizde ağrılar oluşabilir.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen sadece size verilen ya da söylenenle yetinmeniz gerekebilir. Neden daha fazlasını alamadığınızı düşünerek elinizdekinin kıymetini düşürmeyin. Sevinmeyi, anlamayı, kullanabilmeyi deneyimledikçe bunu büyütebildiğinizi göreceksiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinizi dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyup, araştırma yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle birlikte geçirebilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Mesela sağlıklı beslenmeye başlayabilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka pratik yaklaşmak gerekebilir. Daha mantıklı hareket etmek kalbin isteklerini görmezden gelmek demek değildir. Ancak daha özenli davranıp pratikliğe sığınmak aşkta sıkıntıları çözmek için önemli olabilir. Bugün bunu göz ardı etmemelisin.

1 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir dönemi atlatmanız için arkadaşlarınızın ve ailenizin desteğine güvenmek son derece normal bir durumdur ancak belli bir noktadan sonra normal hayata dönmeniz ve duygularınızla kendi başınıza baş etmeye başlamanız gerekiyor. Sevdiklerinizin şefkatli ama sınırlayıcı kollarından uzaklaşın. Kendi başınıza yola çıkın ve kendinize şu anda bağımsız olmanın en sağlıklı yol olduğunu hatırlatın. Başarıya giden yolda bir sonraki görev, atılması zor bir adım olabilir. Belki de görmek istemediğiniz biriyle etkileşime girmeyi içerir. İstediğinizi elde etmek için bir tür sahte kişiliği benimsemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bu ikileme karşı hassassınız ve bu konuda duygusal hissedebilirsiniz, bu da planı uygulama konusunda tereddüt etmenize neden olabilir ancak gerekliliğini azaltmaz!

1 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve kendi içinize kapanmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakın, yararınıza olacak.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler gündeme gelebilir. Sağlığınıza ve çalışma arkadaşlarınıza dikkat. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz tavrınızdan ve kıskançlık duygunuzdan kaynaklanıyor. İhtiyaçlarınızın ve isteklerinizin daha iyi farkına varabileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>