Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sınırlarını Çiziyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Harekete geçme noktasında ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunlarınızı gözünüzde büyütmekten de kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece başarıya adım adım yaklaşmayı başarabileceğinizi de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın. Her türlü sıkıntının üstesinden gelme şansına da sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın size karşı olduğunu düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yanınızda birini ya da bir desteği görmeye olan merakınız sizi geriye düşürecektir. Bugüne kadar yaşadığınız düşüşlerden dersler çıkarın ve yaşadığınız hayatla, ailenizle, sorumluluklarınızla barışmaya çalışın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için dengeli ve uyumlu bir gün olabilir. İnsanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve anlaşmalar yapmak, ortaklıklar kurmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinizi başkalarının yerine koymaya çalışırken, adil ve tarafsız bir şekilde hareket etmeye özen gösterin. İlişkilerinizde dengeyi korumaya gayret edin ve çatışmalardan kaçının. Özellikle aşk ilişkilerinizde romantik ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi korumak ve stresle baş etmek için önemli olduğunu unutmayın. Hoş bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni olan Merkür’ün 21 günlük geri hareketi bitiyor Sevgili Terazi burçları. Daha enerjik olacağın, daha net adımlar atacağın bir sürece giriyorsun. Sen adaletsizlik karşısında sessiz kalabilecek bir burç değilsin. Çevrende yapılan adaletsizliklere karşı da sesini daha fazla çıkaracaksın. Akşam saatlerinde mutfak eksikliklerini tamamlayabilirsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizin üst üste yığılmasından rahatsızlık duyabilirsiniz. Neden böyle olduğuna, nasıl bir programa ihtiyaç duyduğunuza odaklanırsanız sorunu çözebilirsiniz. Güvendiğinizarkadaşlarınızdan, dostlarınızdan tavsiyeler almak sizin kendi fikirlerinizi fark etmenize de yardımcı olacaktır.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde oluşan değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Kontrol edemediğiniz duygusal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla konuşma olan ortamlardaki yoğun enerji başınızı ağrıtabilir, empati yönünüz gelişkin olduğu için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meseleler biraz gözünde büyüyebilir. Bir şeylerin inadına inadına ters gittiğini düşünebilirsin. Ancak kendini bu kurban mantalitesine koymaman gerekecek. Daha açık fikirli olman gerekebilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza hoş bir enerji akışı ve yeniden başlama veya yeni bir deneyimin tadını çıkarma arzusu getirebilir. Duygular son günlere göre daha şeffaf. İletişim becerileriniz bu günlerde genel olarak iyi durumda olsa da mesajınızın erkenden iletilmesinde bazı sorunlar yaşanabilir ancak bu geçicidir. Kendinizi netleştirmek için ekstra özen göstermeniz en iyisi olabilir. Tamamlanmamış bir işi halletmek şu anda pek çekici görünmese de yapacak işlerin kaldığına dair rahatsız edici duygudan kaynaklanan suçluluk veya stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Başta kendinizi belirsizlik içinde hissedebilirsiniz veya karışık sinyaller yüzünden kafanız karışabilir. Neyse ki daha basit bir enerjiyle ilerliyor.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önem derecesi olarak ikinci plana atarak ertelediğiniz işlerinizi bir gözden geçirin. Çünkü, bunlar, günlük aktivitelerinizin yoğun olduğu diğer günlerde unutulup gidiyor. Önemsiz görünen ayrıntılar sonradan pürüz yaratabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hakkın olanı alıyorsun. İlahi adaletten kaçış olmaz çünkü. Lehine alınan kararlar var. Sakın pes etme, umut ettiklerinin gerçekleşiyor. Her ne olursa olsun yarattığını koru. Cesur ol ve kendine inan. Olumlu bir değişiklik zamanı.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünhayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal açıdan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymayın. Maddi sıkıntı çekmek istemiyorsanız isteklerinizde makul olun. Lükse olan düşkünlüğünüz yüzünden yatırım yapamıyorsunuz. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>