Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesursun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Daha tutarlı olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerekiyor. Olumsuzlukları yavaş yavaş ortadan kaldırmalısınız.

Mesleki konularda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Koşullar değişim gösteriyor olsa da mutlaka ayak uydurmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz sonucu alamadığınızda moraliniz bozulabilir, bunu uzun süreye yaymamalısınız. Devam edebilmek ve üretebilmek üzerine programlanmış enerjinizi heba etmeyin. Yakın yerlere yapacağınız yolculuklar, bunlarla ilgili planlamalar size yeni motivasyonlar ve seçenekler sunabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunda, ilişkilerinizde daha dengeli ve adil davranma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kararlarınızı alırken duygularınızı ve mantığınızı dengelemeye çalışın. İletişim konularında hassas olmanız, sorunları daha kolay çözmenizi sağlayabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak önemli olacak. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı düşüncelerini, hissettiklerini paylaşma konusunda çekingen davranmayacaksın. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, onlara karşı aşırı korumacı davrandığını fark edebilirsin. Çalışan bir Terazi burcuysan, önce biriken işlerini tamamlamak isteyebilirsin. Ayrıca işinle ilgili yurtdışı konuları gündeminde yerini alabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve zindeliğinize odaklanın. Düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek önemlidir. Günlük rutininize yeni ve keyifli aktiviteler eklemeniz gerektiğinde bunu bilinçli bir şekilde yapmanızda fayda var. 

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi güçlendirebilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir elde etmeye çalıştığınızya da aşk hayatınızla alakalı olarak ümidi kaybettiğiniz noktada istediğiniz haberi alabileceksiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fiziksel enerjinin düştüğünü hissediyorsan kendini çok fazla zorlamamalısın. Kendine zaman ayırmak, dinlenmek ve enerjini toparlamak sana daha iyi gelebilir. Halledilmesi gereken meselelerde aceleci olmamalı ve biraz zamana bırakmalısın.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk ve arkadaşlıklarda bazı gerginlikler olabilir. Bir konunun gerçeğine ulaşma arzusu ile bunu yapma korkusu arasında kalabilirsin. Bir şeye çok sıkı tutunuyorsanız, kendinizi geri çekerek güçlendirmeyi hedefleyin. Negatif düşüncelerle oyalanmayın ve kendinize karşı nazik ol. Gün ilerledikçe, zihninizi serbest bırakmak ve eğlenmek daha kolay olacaktır. Organizasyon ve kaynakları etkili kullanma konusunda bilgeliğiniz öne çıkar.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim, uzak akrabalarınız, yurt dışı konularında şans sizinle olacak. Sağlığınıza ve çalışma hayatınızda bazı aksiliklere dikkat. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>