Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Haberler Alıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkiniz açısından önemli olabileceğini düşündüğünüz adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebileceğiniz bir gündesiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Ani kararlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Her ne olursa olsun kendiniz için iyi olacağını düşündüğünüz adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın.

Maddi durumunuzdaki karmaşıklıktan olabildiğince uzak durmanız gerekmekte. Ödemelerinizi doğru planlamayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişle yüzleşmek ve kendinize dönmelisiniz. Sağlığınıza, ruhsal iyileşmeye ve eksik parçaları bulmaya odaklanabilirsiniz. Yeniliklerde acele etmeden, sabırla ilerleyip, güvenilir kaynaklardan destek almanız sizin için yeni bakış açıları getirebilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcunun insanları için iletişim ve ilişkiler ön planda olacak. Sorunlarınızı açıklıkla dile getirecek ve çözüm bulmak için adımlar atacaksınız. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktiviteler yapmanız faydalı olacaktır.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin akrabalarında telefon görüşmeleri yapabilirsin. Akrabalarından öğreneceğin bilgiler seni çok şaşırtacak. Kurumsal bir firmada çalışan Terazi burcuysan,arkadaşlarında fazla iyi anlaşmadığını hissedebilirsin. Çalıştığın yerdeki gruplaşmalar seni rahatsız ediyor.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel değişim düşünceleriniz olabilir. Bunların kabul görmesi, işe yaraması konusundaki endişelerinizi işin uzmanı olan kişilerle görüşmelisiniz. Belli bir düşüncede yaşayan, farklı konularla ya da normlarla ilgilenmeyen kişilerden göreceğiniz tek şey daha fazla kaygı sebebi olabilir.  

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanında sözleşmeler gündeme gelebilir. Aynı şekilde yasal işlem başlatacak Terazi'ler süreci en verimli şekilde kullandığınızdan emin olmalısınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ciddi faaliyetleri planlamanız zaman kaybı olabilir. Kendinizi hoş insanlar ve şeylerle kuşatın. Sosyal işler olumlu devam edecek. Finansal şans mümkündür, fakat kontrollü harcama gerekiyor. Diyet izleyin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünkü gelişmeler sosyal hayatınızda veya projelerinizde yeni bir başlangıç yapmanızı teşvik ediyor. Önümüzdeki günler başkalarına ulaşmak vebirliği yapmak için güçlü. Katkıda bulunduğunuzu ve kendinizden daha büyük bir şeye ait olduğunuzu hissetmek bu dönemin bir özelliğidir. Arkadaşlıkları geliştirmek, bir ağ kurmak, uzun vadeli planlar yapmak, bir gruba katılmak ve uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmak için iyi bir zamandır. Karşınıza dört gözle bekleyeceğiniz ve keyfini çıkaracağınız yeni hedefler, hayaller ve planlar ortaya çıkabilir. Başkalarıyla olan konumunuzu yeni bir ışıkta görürsünüz. Bu gelişmeler, sosyal hayatınızı, iletişiminizi veya başkalarıyla bağlantı hissinizi ve geleceğe dair umutlarınızı yeniden canlandırmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bazen ilerlemeden önce yavaşlamaları ve düşünmeleri gerekebilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak ani harcama veya sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz. Cazibeniz dikkat çekiyor.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 56' 14" R
Ay
Yengeç
25° 26' 21" R
Merkür
Akrep
15° 36' 11" R
Venüs
Yay
07° 18' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 59" R
Satürn
Balık
13° 08' 13"
Uranüs
Boğa
26° 12' 35"
Neptün
Balık
27° 40' 06"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Terazi
12° 54' 03"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>