Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sınır Çiziyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi hem olumlu hem de olumsuz anlamda şaşırtma ihtimaliniz var. Günün sonunda yine de huzuru ve mutluluğu elinizde bulunduracaksınız. İlişkinizin istediğiniz gibi ilerlemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Daha kontrollü ve planlı olmalısınız. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Dengeleri tamamen lehinize çevirmenin yollarını aramalısınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim becerilerinizin yüksek ve iyi etki bırakacağı bir gündesiniz. Bilgi sahibi olduğunuz konularda danışmanlıklar verebilir, çevrenize destek olabilirsiniz. Kendinize yeni alanlar, sınırlar edinmek istediğiniz bu dönemde kişisel, mesleki ve sosyal açıdan daha yetkin hissedeceğiniz çalışmalara, eğitimlere yönelebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugünkü enerjiler Terazi burcu için duygusal anlamda daha hassas olabileceğinizi gösteriyor. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya çalışmalısınız. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzur bulabilirsiniz. Bugün karar verirken mantıklı düşünmeye ve planlı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Ufak tefek aksilikler olsa da sakinliğinizi koruyarak çözüm bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde yaşadığın sorunlar bir bir çözülmeye başlıyor. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını korumakta zorlanıyorsun. İlişkisi olan Terazi burcuysan, sorunlarınızın sebebinin çevrenizdeki kişiler olduğunu öğrenebilirsin. İlişkine kimsenin karışmaması için çizgilerini net bir şekilde belli edeceksin.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı projelere ve hobilerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, yenilikçi projeler veya eğlenceli aktivitelerle kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Romantik ilişkilerde açısından bu ifadelerin etkili ve önemli olabileceği bir gündesiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe ait konulara gündeminize taşınabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Yaşanan değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizdeki teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Eğitsel konularda daha fazla kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Disiplin gerektiren konularda gerek başlama gerekse tamamlama için uygun bir gün. Duygusal olarak iyi hissedeceğiniz yeni haberler alabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantizm konularında biraz bocalayabilirsin bugün. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim ön plana çıkabilir. Bazı mevzuları daha net bir şekilde ifade etmek sana daha iyi bir etki katabilir bugün.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kafanız biraz karışık olabilir. İşlerinize ve kariyerinize odaklanmak ile eğlenmek arasında gidip gelebilirsiniz. Hayattan geri kalmamanız, hiçbir şeyi kaçırmamanız fakat dengeyi de unutmamanız gerekir. İş hayatınızda büyük gelişmeler sizi bekliyor olabilir, havalara uçmaya hazırlıklı olun. Bu dönemde eğlenmeyi ve hatta kutlamaları kesinlikle ihmal etmeyin fakat dozunu kaçırmamanız çok önemli. Her seçiminizin kariyerinizde önem taşıdığı bir dönemdesiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi yolunda gitmesi sizi şımartabilir ve her an hata yapabilirsiniz. Başarınızı perçinlemek istiyorsunuz. Sosyal yaşamınızda ifade zorluğu yaşayabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.. Kendinizi sorgulamalısınız. .

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim, akademik kariyer konularında destek ve şansla karşılaşabilirsiniz ancak iletişime ve otoritelerle ilgili bazı hususlara dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 40' 02" R
Ay
Balık
09° 58' 58" R
Merkür
Başak
12° 52' 54" R
Venüs
Terazi
22° 38' 13" R
Mars
Yengeç
07° 12' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 31' 48" R
Satürn
Balık
15° 21' 07"
Uranüs
Boğa
27° 09' 27"
Neptün
Balık
28° 37' 27"
Plüton
Oğlak
29° 47' 13"
Chiron
Koç
22° 25' 02"
Lilith
Terazi
08° 49' 32"
True Node
Koç
06° 37' 43"
Son Güncelleme : 17/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>