Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kırılıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Beklenmedik gelişmeler gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

İş ve kariyer hayatınızda daha net yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Finansal problemlerin üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyiye gidebilir. Problemleri ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinizde fazla sorumluluk olduğunu düşünmek, olmayan sorumluluğun bile yorgunluğunu yaşatabilir. Kendinize, mola vermek gerektiğini hatırlattığınız kadar bu kadar yüklenmemek gerektiğini de hatırlatmalısınız. Kariyerinizde ya da hayatınızın genelinde karşılaştığınız zorluklara ya da fırsatlara daha yapıcı, iyimser bir yönde bakmalısınız; size yol açan hangi duyguya öncülük ettiğinizdir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak önemli olacak. Karşılıklı anlayış ve uzlaşma arayışları içinde olabilirsiniz. İş hayatında ise dikkatinizi dağıtabilecek unsurlarla karşılaşabilirsiniz, ancak hedeflerinize odaklanarak sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Sağlık açısından ise bugün kendinize zaman ayırarak stresten uzaklaşmanız faydalı olacaktır.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlayan Terazi burcuysan, çalıştığın yapıda sana çok fazla mobbing yapıldığını anlayacaksın. Kendine yeni biraramak isteyebilirsin. Sosyal medya aracılığıyla yakın bir arkadaşının yeni bir ilişkiye başladığını öğrenebilirsin. Bu konuyu arkadaşından öğrenmemek seni bir kırmış olabilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme düzeninize dikkat etmeli ve güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmamalısınız. Duygusal ve fiziksel zehirlenmeler, gününüzün kötü geçmesine neden olabilir. Hayatınıza yeni gündemler girebilir; bu yüzden dikkatli ve tetikte kalmaya özen gösterin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi ticari konulara yönlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ticari konular güçlü bir şekilde ilerleyebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başarılı ve güçlü hissetmekle beraber aşk hayatınızda bir miktar yalnız hissedebilirsiniz. Denge bugün esas konunuz olabilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konulara önem vermen gerekebilir. Değişmesi gereken konulara odaklanmak ve yeni stratejiler üretmek vaktinin çoğunu alacak. Sadece günün sonunda kendine vakit ayırmayı unutmamalısın.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha büyük resmi veya uzak planları düşünürken hoş bir neşe ve rahatlık hissi olabilir. Yaratıcı çabalarınız veya projeleriniz için destek bulabilirsiniz. Partneriniz, arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızla etkileşimleriniz olumlu ve ilham vericidir. İletişim akıcıdır ve siz veya hayatınızdaki biri bir rüyaya veya vizyona katkıda bulunmak için harika fikirler yaratabilir. İlişkiler aktif ve dinamiktir. İleriye bakıyor ve bir ilerleme hissinin tadını çıkarıyorsunuz. Özgüveniniz artıyor, başardıklarınızı gördükçe daha da motive oluyorsunuz!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi hızlı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanacak.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer hayatınızda duygularınızı ifade ederken bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir ayrıca evinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara farklı bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Başarıyı sağlamak için gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>