Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geleceğin İçin Çabalıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sevdiğiniz kişiye karşı soğuk ve ilgisiz davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinizin sorumluluklarından uzaklaşmak isteyebileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Bağlayıcı etkilerin, üzerinizde daha fazla baskı oluşturma ihtimali var. Özgürlük duygunuz, olur olmadık adımlar atmanıza neden olabilir.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilere karşı mutlaka daha anlayışlı yaklaşımlarda bulunmalısınız. Emir verir gibi konuşmanız, beklenmedik sorunlarla karşılaşabileceğiniz anlamına gelmekte. Dengeleri lehinize çevirmeniz hiç de kolay olmayacak. Tek yapmanız gereken, daha bilinçli hareket etmek.

Finansal durumunuzla ilgili konularda beklenmedik problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. İstediklerinize ulaşma noktasında sorun ve sıkıntılarla boğuşmak durumunda kalabilirsiniz. Dengeler, pek de istediğiniz seviyede değil ve bu da her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın bir değerlendirmesini yapabilirsiniz. İş süreçleriniz, arayışlarınız, görüşmelerinizden çıkardığınız sonuçlar size yeni bir yol haritası çizebilir. Yorulmakla pes etmeyi karıştırmayın; geliştirmeniz, yönelmeniz gereken konular olduğunda bu ayrım daha sağduyulu hareket etmenizi sağlayacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir. Duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade ederek, etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle sağlıklı iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün kararlarınızı verirken mantıklı düşünmek ve duygularınızı dengelemek önemli olacaktır. Uyumlu ve adil bir tutum sergileyerek, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversite sınavına hazırlanan Terazi burcuysan, okulunun olmadığı zamanları çok iyi değerlendirmek isteyebilirsin. Geleceğini en iyi şekilde inşa etmek isteyeceksin. Uzun zamandır tatil planları yapan Terazi burcuysan, sonunda istediğin tatile çıkacaksın. Kusursuz bir tatil hayal ediyorsun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı açıkça ve yapıcı bir şekilde dile getirmekten çekinmeyin. Kendinizi incitmeden ve ertelemeden, ilişkileriniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar vermelisiniz. Sınırlarınızı çizin ve size değer veren insanlarla birlikte olun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle bekar olan Yay'lar yeni kişilerin dikkatini çektiklerini görebilir ve bu sebepten ötürü kendilerini mutlu hissedebilirler.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini daha iyi hissetmek için kafanı toparlayacak bir alanda bulunman gerekebilir. Sana iyi gelmeyen konulardan uzak durmak ve daha rahat hareket etmek daha iyi kararlar almana vesile olacak. Bugünü kendine göre yaşamak isteyeceksin.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızı yerine getirmek duygusal tatmin sağlıyor. Her zamanki rutinin izin dışına çıkarak zihninizin yeni topraklarda gezinmesine izin vermek üretkenliğinizi artırabilir. İşlerinizi nasıl yaptığınız konusunda değişiklikler yapmak, verimliliğinizi artırabilir. İletişim ve bağlantılar kurmak için ideal bir zaman. Ortak hedefler için birlikte çalışmak ve benzer düşünen insanlarla etkileşimde bulunmak size fayda sağlayacaktır. Güven ve motivasyon duygularınızı artıracak etkileşimler yaşayabilirsiniz fakat fikir ayrılıkları ve gerginliklerden rahatsız olmamaya dikkat edin. Zihninizi sakinleştirmek ve olumlu düşüncelere odaklanmak, gününüzü daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk size eğlence şeklinde geliyor.. Bazılarınızarkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir, iddialı tavırlar içinde olabilir.. Doğru kararlar almak sizin elinizde. İnatçı yapınız olumsuzluk getirebilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer hayatınızda veya ailenizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak ve kazançlı çıkacaksınız.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>