Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sizi rahatsız eden her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Amaçlarınız üzerinde mutlaka etkinlik göstermeye çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Başarı çok da uzağınızda olmayacak.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak belli edebileceksiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanların ve konuların sizi etkilemesi normaldir. Bunlara vereceğiniz tepkileri düzenlediğinizde ve kalıcı hale getirdiğinizde etki de azalacaktır. Fiziksel rahatsızlıklarınız için doktor kontrollerine zaman ayırmalısınız.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burçlarının ilişkilerinde dengeyi sağlamaları gerekebilir. Göz önünde olmaktan hoşlanan Teraziler, bugün kendilerini daha içsel bir denge ve huzur arayışında bulabilirler. İletişimde anlayışlı olmak ve empati kurmak, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Ayrıca bugün karar verirken, mantık ile duygularınız arasındaki dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi dengede tutmak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Terazi burcuysan, güvendiğin insanların arkadançevirdiğini düşünebilirsin. Bu kişilerin arkasından dedektif gibi iz süreceksin. Bundan sonra işinle ilgili planları kimseyle paylaşmamaya özen göstereceksin. Evinde daha fazla vakit geçirmeye başlıyorsun. Yakın bir arkadaşını eve kahve içmeye davet edebilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim becerilerinizin yüksek ve iyi etki bırakacağı bir gündesiniz. Bilgi sahibi olduğunuz konularda danışmanlıklar verebilir, çevrenize destek olabilirsiniz. Kendinize yeni alanlar, sınırlar edinmek istediğiniz bu dönemde kişisel, mesleki ve sosyal açıdan daha yetkin hissedeceğiniz çalışmalara, eğitimlere yönelebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarıya ulaşmak isteyebilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almak sizi zorlayabilir. İşlerinizde en iyisini yapmak için fazla çaba gösterebilirsiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız da önemli gelişmeler olabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Lütfen kararsız kalma. Paranın satın olamayacağı tek şey zamandır. Boşa harcama. İşine, ailene, kendine aşkına vakit ayarlamalısın. Tüm yaraların ilacı zaman.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Disiplin eksikliğiniz var ve bu da diyet veya bütçenizde ciddi hasara neden olabilir. Siz cömertsiniz ve diğerleri ile zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz. Ilişkilerinizde özgürlük sizi ve eşinizi endişelendiriyor.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde sorunlar daha sık ortaya çıkabilir ve bazı rahatsız edici gecikmeler veya geri dönüşler olabilir. İçgüdülerinize güvenmek her zamanki kadar basit olmayabilir ve ileriden çok geriye bakıyor olabilirsiniz. Geçmişteki hatalar dikkatinizi çekebilir. Bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz daha spiritüel ve daha az gerçekçidir, bu da doğru şeylere uygulandığında net bir kazanç olabilir. Dikkatli olun, yoksa gizli kalmasını tercih edeceğiniz bir şeyi ortaya çıkarabilirsiniz. Bu, halihazırda devam eden işleri yeniden yapmak ve iyileştirmek, cevaplar bulmak için geçmişe geri dönmek için iyi bir döngüdür. İletişimin mekanik yönlerinde meydana gelen küçük kesintiler sizi farklı yöntemler bulmaya teşvik edebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili teraziler. İçe dönmek, ne istediğinize karar vermek, biraz yalnız kalmak iyi gelecektir. Aksi takdirde ilişkileriniz tamamen bozulabilir. Hayır demeyi öğrenin, içinize atmayın. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Ancak finansal konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişikprofilleri karşınıza çıkacak. Seçim şansınızı kullanırken; gelecek getirisini de düşünerek, mantıklı adımlar atmalısınız.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>