Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ön Yargılısınız Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, istenmeyen sorunların ve sıkıntıların önüne geçmek isteyeceksiniz. Daha kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz. Beklentilerinizin tamamen karşılık bulmasıyla beraber kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Ayrıca, mesleki olarak da kendinizi toparlamaya çalışmalısınzı.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen sonlandırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirebileceğiniz yeni alanlar bulmak isteyebilirsiniz. Bazı insanların sizi yalnız bırakması, bazı işlerin yürümemesi aslında sizin yeni seçimler bulmanız için bir fırsattır. Geri dönüşüm, sadece fiziksel ve çevresel değil kişisel olarak da yapılabilir; bugün bunu deneyimleyeceğiniz gelişmelere şahit olabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri ön planda olacak. Başkalarıyla uyum içinde çalışmak ve ilişkileri dengelemek önemli olacak. Müzakere ve uzlaşma yeteneğiniz bugün sizi öne çıkarabilir. Ancak, kararsızlık ve tereddütleriniz olabilir, bu yüzden detayları iyice düşünmeniz ve kararlarınızı mantıklı bir şekilde vermeniz önemlidir. İlişkilerde uyum ve dengenin yanı sıra, kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeniz gerekebilir. Ayrıca, başkalarının sizden beklentileriyle kendi beklentileriniz arasında denge sağlamak da önemli olabilir. Bu yüzden, kararlarınızı verirken tüm faktörleri dikkate almanız ve adil bir şekilde hareket etmeniz önerilir.Umuyorum ki bu yönlendirme size yardımcı olur.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, telefonunuzu, bilgisayarınızı ve yedeklediklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, tanışacağınız kişinin ilgisine karşı ön yargılı olabilirsiniz. Belki de eski ilişkinizin izlerini hala üzerinizde taşıyorsunuz. Ailesiyle birlikte yaşayan bir Terazi burcuysanız özellikle kardeşinizle aranızdaki anlaşmazlıklar büyüyebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz. Aile işi ya da ortaklı işlerden ziyade, size ait bir işin çabasında olmak daha mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Bunu sağlamak adına görüşmeler ve planlar yaparken, hayatınızdaki insanları kırmayacak şekilde konuşmaya özen gösterin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde hareketli program yapabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda almak istediğiniz kararları almak ve hayatınıza çekidüzen getirmek için uygun bir gündesiniz. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların garip hareketlerinin seni etkilemesine izin vermemelisin. Her şeyi kişisel alman daha iyi olabilir o yüzden. Eğer anlamlandıramadığın hareketler görüyorsan muhtemelen sana değildir bunlar...

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, insanlar bugün planlarınıza ve fikirlerinize iyi yanıt veriyor. Kaybedilen bir duyguyu kurtarmak veya bir şeyi yeni bir ışıkta görmek mümkündür. Başkalarına dinlediğinizi ve anladığınızı göstermek, ilişkileri güçlendirmeye yardımcı olur. Kendinizi gerçekten sevdiğiniz konulara dahil etmek, ders vedışı etkinlikler aracılığıyla anlam bulmak için mükemmel bir zaman olabilir. Öğrenmek, çalışmak, iletişim kurmak ve müzakere etmek için özellikle iyi bir zaman. İkna etme gücünüz iyi durumda ancak bugün daha çok başkalarını tanımak ve yararlı bilgiler toplamakla ilgili. Neyse ki bugün olumlu ve kararlı bir ruh haline girmek sizin için çocuk oyuncağı!

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizlebirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalısınız; fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamakta ısrarcı olun.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. İletişim, eğitim, seyahatlerle ilgili şanslı bir gündesiniz. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz doğru yönde gidiyor görünmesine rağmen önünüzde aşılması gereken daha çok engel var. Düşüncelerinizi açık ve dürüst olarak dile getirin. Aynı zamanda sevgilinizin buna karşı vereceği tepkiye de hazır olun. Engeller çoksa ve aşılamayacak gibi görünüyorsa ilişkiye son vermenin daha mantıklı bir çözüm olacağını da unutmayın. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 59" R
Ay
Boğa
02° 52' 27" R
Merkür
Başak
19° 19' 30" R
Venüs
Terazi
26° 54' 20" R
Mars
Yengeç
09° 11' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 38"
Satürn
Balık
15° 05' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 28"
Neptün
Balık
28° 31' 38"
Plüton
Oğlak
29° 44' 59"
Chiron
Koç
22° 16' 40"
Lilith
Terazi
09° 12' 47"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>