Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekmekte. Aktif enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarmanız gerekiyor. Dengeli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Sınırlara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteneklerinizi geliştirmek için eğitimlere katılabilir, ilham aldığınız kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirerek yeni deneyimler ve anılar edinebilirsiniz. Araştırma gezileri yaparak hedeflerinizi belirleyici adımlar atabilirsiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak ve kararlarınızı dengeli bir şekilde almak önemli olacak. İkilemler ve kararsızlıklar sizi zorlayabilir ancak içsel dengeyi sağladığınızda doğru yönde ilerleyeceksiniz. İletişim konularında açık olmak ve karşınızdakine anlayışla yaklaşmak faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işe gider gitmez haftanı planlayarak işe başlıyorsun. İşinde planlı ve programlı olduğun için arkadaşlarına da örnek oluyorsun. Yeni aldığın elektronik bir eşyanın aniden bozulması seni gerginleştirebilir. Sorunları gidermekte zorlansan da bu konuda yeterli bilgiye sahip olman durumu kurtarıyor.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başta korkup çekindiğiniz sorumlulukların, düzenlemelerin iyi sonuçlandığını görebilirsiniz. Bunu nasıl elde ettiğinizi, nasıl bir yol izlediğinizi unutmamalısınız. Yaşam tarzı sadece fiziksel yeniliklerle değil, duygusal ve mental yeniliklerle beraber inşa edilir.  

3 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Finansal konularda kopmalar olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Fedakârlık yapmanız gereken olaylar gündeme gelebilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken topluluğu ilgilendiren bir konu varsa onların seslerini duyarak hareket edebilirsiniz bu yüzden de seveniniz artabilir dostunuz çoğalabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının gidişatı ile alakalı dikkatli gözlemler yapabileceğin ve uzun vadede halletmen gereken konulara odaklanabileceğin bir gündesin. Bugün gelecek planları yapmak ve yeni stratejiler geliştirmek sana daha iyi gelecek.

3 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizi ifade etmeyi kolaylaştırır ve hayal gücünüzü geliştirir. Şimdi hayatınızdaki incelikli şeylere daha açık olursunuz. Duygusal veya ruhsal önceliklere odaklanmak, daha önce kapalı görünen kapıları açabilir. Açık yürekli konuşmalar veya iyileştirici düşünceler artık güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Değişime olan istekliliğiniz sizi diğerlerine sevdirir ve her şeyi bir araya getirip daha kapsamlı bir resim elde etmek daha kolaydır. Finansal bir destek de mümkündür. Ayrıca gözlem becerilerinizi daha da artar, araştırmaya daha yatkın olursunuz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır olması canınızı sıkıyor.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortaklık, evlilik, ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Bazı konularda ayrışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Mars, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgü tavırlar sergileyeceksiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>