Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Yetersiz kalmak istemeyeceksiniz. Yaklaşımlarınızda farklılık meydana gelebilir. Kendinizi ifade etme konularında biraz olsun eksiklik yaşayacak olsanız da yüzünüz gülecek. Gerilim altında olmadığınız sürece birlikteliğinizde herhangi bir sorun da meydana gelmiyor.

Kendinizden yaş olarak daha büyük kişilerle sorun ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aklınızdaki planları uygulamaya sokmak isterken dilediğiniz gibi de yön vermek istiyorsunuz. Sizin fikirlerinizin tersine fikirlerle karşılaştığınızda canınız sıkılabilir. Sıkıntı oluşturacak tepkiler vermemeye çalışın.

Maddi olarak harcamalar yapmaya müsaitsiniz. Elinizdeki parayı kişisel olarak daha iyi duruma gelmek adına harcamaktan kaçınmayacaksınız. Maddi durumunuz bugün genel olarak sorun çıkarmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinden beslenmekle buna bağımlı olmak arasındaki farkı bilmek, hayatınızın daha iyi bir akışı olmasını sağlar. Kendinize bu anlamda verdiğiniz sözleri tutmalı, gayretinizi sürdürmelisiniz. Hukuksal konularla ilgili öngörüşmeleri yapabilirsiniz; bazı bitişleri daha fazla sürüncemede bırakmayın.

2 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde denge ve uyum arayışınız ön planda olabilir. Kendinizi karşınızdaki kişiye daha iyi ifade etmek ve anlaşılmak için çaba gösterebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde romantizm ve duygusallık ön planda olacak. Duygusal anlamda derin bağlar kurabilirsiniz. İş hayatınızda ise ortaklıklar ve işbirlikleri önem kazanabilir. Güç birliği yaparak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Özellikle ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde kreatif fikirler üretmek her zamanki kadar kolay olmayacak. Bazen hayatı akışa bırakman gerektiğini düşüneceksin. Evinde küçük değişiklikler yapmak istiyorsun. Bu değişimleri her ne kadar kendi başına gerçekleştirmek istesen de yakın çevrenin tavsiyesini almadan hareket etmiyorsun.

2 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat, eğitim ve yeni fikirler gündeminizi meşgul edebilir. Farklı bakış açılarına açık olun ve ufkunuzu genişletmeye çalışın. Öğrenmeye ve keşfetmeye istekli olun.

2 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Denge gerektiren konularda ve eşinizle ilgili hassasiyetler yerde daha akılcı bir tavır izlemelisiniz. Kimi zaman başkalarından öğrenmeniz gereken pek çok şey olabilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özgürlüğünüzün 3. şahıslar ve konuşmalar etkisi ile kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Kafanız hayli meşgul olabilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalabalık ortamlarda bulunman gerekebilir bugün. En başta keyifli başlayan bu güzel ortam sonradan seni biraz gerebilir. Duygusal gerilimlere karşı dikkatli olmalı ve kendini fazla yormamalısın bugün.

2 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kişisel bakış açınızı ve felsefenizi, romantik yaşamınızı güçlendiriyor. Bu, yeni düşüncelere şans vermeniz konusunda cesaretlendirildiğiniz bir dönemdir ve son derece ödüllendiricidir. Gün size daha geniş bir kitleye ulaşmak için heyecan verici fırsatlar sunuyor. Alacağınız eleştiriler ilhamınızı besleyebilir. Romantik bir ihtimal, tamamen farklı bir geçmişe veya kültüre sahip kişilerle karşılaşmanızla gelişebilir. Bu yeni deneyimleri benimsemeyi ve dünyanızın genişlemesini izlemeyi hedefleyin. Özel biri sizinle kariyer veya yaşam yolu hedefleri konusunda aynı fikirde olabilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Mükemmelsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haklılığınızı ispatlamaya çalışırken kendinizi fazla yoruyorsunuz sevgili teraziler. İçerde biriken öfkeniz olur olmadık yerlerde ortaya çıkabilir. Kesin ve net olun. Ne istediğinizi net ifadelerle anlatın. Aksi taktirde haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortaklık, evlilik, ilişkileriniz ön plana çıkabilir ve beraber seyahat, eğitim, yurt dışı gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Uzak çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey; sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamaktır. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 25" R
Ay
Boğa
09° 02' 45" R
Merkür
Başak
20° 05' 56" R
Venüs
Terazi
27° 24' 49" R
Mars
Yengeç
09° 25' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 08"
Satürn
Balık
15° 03' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 38"
Lilith
Terazi
09° 15' 33"
True Node
Koç
06° 37' 44"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>