Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Temkinlisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakma şansınız var ancak bunun için daha kontrollü olmaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki anlamda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabilecek olmanız da önemli. Her şey daha da iyiye gitmeye başlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize hapsettikleriniz de sizi bir yerlere hapsedebilir. Ekonomik ya da duygusal problemlerinize, çözüm bulmak için kafa yormalısınız. Vazgeçmeyi, esnemeyi, daha yapıcı olmayı denediğinizde bunun o kadar da zor olmadığını, sizi rahatlattığını fark edebilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Düşüncelerinizi netleştirmek ve hedeflerinizi belirlemek için içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıkları çözmek için sabırlı olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda duygusal konular gündeme gelebilir, partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerini ailenle tanıştırmak isteyebilirsin. Ailenin partnerini sevmesi senin için büyük önem taşıyor. Sosyal medya paylaşımlarında biraz daha dikkatli olmak isteyebilirsin çünkü herkesin senin gibi iyi niyetli olmadığını fark edeceksin. Bugün yeni aldığın bir eşyanın kaybolduğunu fark edebilirsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkul işlemleri, taşınma ya da tadilatla ilgili konular gündeme gelebilir. Acele karar vermemeye, üzerinde iyi düşünmeye çalışın. Gerçekten ne istediğinize ve hayal ettiğinize odaklandığınızda süreci yönetmeniz de kolaylaşacaktır. 

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kabiliyetlerinizin arttığı bir gündesiniz. Olumlu olmak için çaba göstermek yerine aşk hayatınızda olaylara realistik bakmaya ihtiyacınız var.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallere dalmak senin için daha kolay olacak. Bazı konularda hislerine güvenmek ve istediğin gibi gelişmeler yaşamak için aklından geçenlere dikkat etmen gerekecek. Yeni fikirler geliştirmek ve farklı hedeflere yönelmek seni mutlu edebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza farklı bir perspektiften bakmanız mümkün. Farklı insanlarla ilişkiler kurmak size farklı fırsat kapıları açabilir. Genel olarak bir arayış içerisindesiniz. Denge ve uzlaşma arıyorsunuz. İlgi duyduğunuz bir konu hakkındaki çalışmalarınızı, hobilerinizi, kendinizi anlatmak için kullanabileceğiniz sanatsal aktiviteleri ilerletmek ve derinleştirmek için değerli bir şey keşfedebilirsiniz. Endişelerinize daha az bağlısınız, kendinizi daha çok mutlu etmek için mükemmel bir atmosfer yaratıyorsunuz. Bağlantı kurmak, fikirler paylaşmak ve başkalarıyla bağ kurmak için harika bir zaman. Sosyal ilişkilerinizde daha özgüvenli ve iyimser hissediyorsunuz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. Enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartların sosyal yönüyle değerlendirmeniz, size farklı bir statü kazandırıyor.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>