Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güneş Üzerinde Parlıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma şansınız var. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Daha dengeli ve kontrollü olabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize de gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor.

Gelir ve gider arasındaki ufak tefek sorunları çözümlemeye çalışmalısınız. Etkin yaklaşımlar ortaya koyma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, öğretim ve ticari konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Hareket enerjiniz yüksek ve kendinize inancınız tam. Bugün geleceğe dair atacağınız adımlar sizi bir adım yükseğe taşıyabilir. Şanslı gelişmelere hazırlıklı olun.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün yoğun ve hareketli geçebilir. İçsel dürtüleriniz sizi yeni kavramalar ve deneyimler arayışına yönlendirebilir. Kendinize zaman ayırarak farkındalığınızı artırabilirsiniz. İlişkilerinizde ise iletişimde dikkatli olmak önemli olabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla yapıcı diyaloglar kurmaya çalışın ve ortak konular bulmaya gayret edin. Eğitim-öğretim alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün, hedeflerinize odaklanarak ilerlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünün desteğini, arkanda sağlam bir duvar varmış gibi hissedeceğin, güçlü bir günden geçiyorsun. Yeni ev hayalleri içindeysen harekete geçebilirsin. Yakın tarihlerde evlenmiş bir Yay burcuysan, eşin ve ailesiyle yakaladığın uyum seni mutlu edecek. Çok eski bir tanıdığınla ilgili haber alabilirsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizi düzenlemek ve sağlığınıza özen göstermek için uygun bir zaman olabilir. Daha planlı ve hedef odaklı olun. Değişmesi gereken durumlar, aslında ihtiyaçlarınızı karşılayabilir; direnç göstermeyin.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yolculuklar ya da uzaklarla ilgili konular size daha cazip gelebilir. Daha geniş düşünebilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle çocukluk meseleleri gündeme gelerek sizi daha verimli bir gelecek için geçmiş ile sağlıklı köprüler kurmaya davet edebilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü evinizde geçirmek, evden çalışmak dinlenmenize yardımcı olabilir. Üst üste gelen birçok şeyin ardından zihninizi boşaltmanız, gerekli olmayandan sıyrılmanız adına ailenizden de destekler görebilirsiniz. Haftasonuna enerjik bir başlangıç yapmak adına günübirlik ya da kısa etkinlikler iyi birer alternatif olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi paylaşmaya, öğretmeye, rehberlik etmeye ve farklı aktivitelerin tadını çıkarmaya meyillisiniz, sevgili Yay. Gün, rutin olmayan deneyimlerin faydalarını vurgular. Şu anda sıkışıp kalmak istemezsiniz. Bu yön değişimi sizi yavaşlatma etkisine sahip olabilir. Günlük rutinleriniz, işiniz ve sağlığınızla ilgili son değişiklikleri inceleyebilir veya hatta yeniden değerlendirebilirsiniz. Hayatın bu alanları inişli çıkışlı olabilir ve cevaplar için içe bakmak mantıklıdır. Sonuç olarak, daha fazla gerçek arıyorsunuz ve en anlamlı değişiklikleri nerede yapabileceğinizi görmeniz için gerekenlere sahipsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün arkadaşlarınıza ve çevrenize hakim olabiliyorsunuz.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya hukuksal alanda şans sizden yana. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski aşkınız yeniden hayatınıza girmek istiyor. Üzüntülü günlere tekrar dönmek istemiyorsanız bu ilişkiden uzak durun. Ailenizle ilgili alacağınız bazı kararlarda zorlanabilirsiniz. Karar verirken duygularınızdan çok mantığınızın sesini dinleyin. Bugünyerinde alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Başarılı anlaşmalar yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Harcamalarınızı dengeleyebilmek için yatırım yapmaya yönelmelisiniz. Günlük egzersizlerinizi ihmal etmeyin.

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>