Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız sıkıntılı olduğunuzu çok belli ediyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerini ilişkinizde arıyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde gösteremiyorsunuz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave bir gelir sağlamayı başardınız. Ama bu da banka hesabınızın sıfırlanmasına neden oldu. Kısa bir zamanda bu hesabı yeniden doldurmaya başlayacaksınız.

Sizden genç biriyle ilişkinizde mesafeyi koruyamadığınızı düşünüyor, pişmanlık duyuyorsunuz. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, ondaki davranışların gelir geçici olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaten sosyalleşmeye bayılırsınız ve arkadaşlarınız her şeyinizdir. İşte tam size göre bir on gün daha başlıyor. 13 Ekim'de oluşacak yeni ay nedeniyle, yepyeni arkadaş çevrelerine girebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizi canlandırabilir ve arkadaş üstüne arkadaş ekleyebilirsiniz. Dağınık giden ne varsa toplama zamanıdır.

11 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe, saat 03:31 Venüs-Satürn görünüm etkisinde adım atıyoruz. Dışarıdaki ilişkilerimiz, sorumluluklarımız, genel olarak çevremizde gelişen durumlar bizi biraz endişeli, kaygılı, önyargılı düşünmeye sevkediyor. İster istemez, bardağın boş tarafını görüyoruz. Eleştirel yaklaşımlar etrafımızda varoldukça tabii ki, olumlu düşünmek pek mümkün olmuyor. Bu neredeyse iki gün boyunca tüm burçlar üzerinde bir baskının göstergesidir. Benim diğerlere tavsiye ettiğim gibi size de önerim, hangi konuda olursa olsun önemli konularda kararlar vermemeniz, elden geldiğince sakinlikle hareket etmenizdir. Saat 11:45 olana dek etkili Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Eleştiride bulunan, yaptığınız işi beğenmeyen kişilerle karşılaşmanız veya sizin de aynı şekilde davranmanız mümkündür. Ne de olsa boşluk etkisi her burç için farklı alanlarda etkili. Bize düşen elden geldiğince dikkatli olmaya çalışmak, anlayış göstermek. Boşluk saatleri içinde insanın kafası bir hayli karışır. Doğru-yanlış, gerekli-gereksiz arasındaki ayrımı yapmak zor olabilir. Saat 11:45 itibariyle Terazi burcunda ilerleyen Ay, sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle günü birlikte geçirmek için gayet uygun bir gün. Eğer bazı problemlerimiz varsa, bunları da halledebilmemiz mümkündür. Saat 14:12 Ay-Merkür kavuşumu, keyiflendiricidir. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak haberler alırsınız. Buluşmalar, görüşmeler, el sıkışmalar, anlaşmaya varmak gibi önemli işler,  bu görünüm sayesinde olumlu sonuçlanır. Saat 15:45 Ay-Satürn görünümü, nazik gönlümüz, dostane yaklaşımımız, çevremizle olan samimiyetimiz üstümüzdeki tüm ağırlıkların hafiflemesine, hayatı daha rahat bir şekilde ele almamıza işarettir. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olasıbirlikleri veya ilişkiler açısından bakıldığında, siz ve onlar arasında oldukça büyük farklar olduğunu anlayabilirsiniz. İlgi alanlarınız ve bakış açılarınız bu kadar farklıyken, ortaklıkları ya da ilişkileri yürütmenin zor olduğunu karşı tarafa da bildirmek gerekebilir.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, bazı kişileri sinirlendirmek niyetindeyseniz, bugünlerde düşündüğünüzden de hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla, o yollara sapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son günlerdeki yoğunluk yüzünden stresli olabilirsiniz. Ancak öğleden sonra sizi neşelendiren fırsatlar da var.

11 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olmalı.

11 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ilişkilerinize özellikle bugün dikkat edin. Patronlarınızla veyayaptığınız insanlarla olan ilişkileriniz bugün zora girebilir. Sorumluluklarınızın sizi aşa- ğıya çekmesine izin vermeyin.

11 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşler, insanlar ve sorumluluklar seni daha hoş, el üstünde tutmaya başlayabilir hafta sonu. Hayata çok katı, dar yaklaşmayalım. İş, statü, gelecek planları açısından hafta sonu hayatında yeni bir gelişim süreci başlayacak, kendi eksikliklerini fark edebilirsin. Güzel bir fırsat da seni yükseltebilir. Aşkta ise şaşırtıcı durumlar sana bir bilmece sunabilir.

11 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>