Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etme noktasında sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek pürüzler gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gitmesi için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kreatif projelere odaklanabilir ve eğlenceli aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz. Hem işinizi hem ilişkilerinizi farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Bunu neden daha önce yapamadığınızı düşünmeyin; şu an yapabiliyor olduğunuz şeylerin sürdürülebilir olmasını sağlayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yükseliyor ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İçsel bir motivasyonla dışarıya çıkmak, yeni insanlarla tanışmak veya farklı deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda iletişim becerileriniz de oldukça kuvvetli olacak, insanlarla kolaylıkla bağlantı kurabileceksiniz. Ancak, aceleci bir tavır sergilemek veya sabırsızlık göstermek bazı hatalara yol açabilir. Bu yüzden, adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalı ve planlarınızı iyi düşünmelisiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ruhunu biraz dinlendirmek isteyebilirsin. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkıyorsun. Uzun zamandır kafanı meşgul eden konuları sonuca bağlıyorsun. Rahat bir nefes almak seni rahatlatıyor. İlişkisi olmayan Yay burcuysan, eski sevgilinle bir arkadaşının aracılığıyla tekrar iletişime geçebilirsin. Duygularının tam bitmemiş olması seni düşündürüyor.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sektör ya da eğitim anlamında yeni yelkenler açabilirsiniz. Her zaman ilgilendiğiniz konularda bir arayışta olmak sizi sınırlandırıyor olabilir. Bu sınırları ortadan kaldıracağınız,ya da gezi amaçlı seyahat edebileceğiniz görüşmeler yapabilir, fırsatlar elde edebilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Bazı konuları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizle ilgili zihninizi kurcalayan durumlar olabilir. Yakın çevrenizde sizi zorlayan olaylar yaşanabilir. Güven aradığınız durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Emlak işleriyle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda sonlanmalar olabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Var olanı korumak ve stabil kalmak sizin için yeterli olmalı. Alışveriş konusunda da kendinize dikkat etmeli ve harcamalarınızı daha özenli yapmaya çalışmalısınız.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla anlaşabilmek için daha açıklayıcı olman gerekecek bugün. Kendini daha iyi ifade edebilmeli ve karşındaki insandan beklentilerini açıkça dile getirebilmelisin. Bu konuda daha aktif olursan insanlarla daha iyi anlaşacaksın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok sayıda insan sizinle bazı olayları tartışmaya ve kişisel sorunlarını konuşmaya istekli olacak. Ancak tüm gününüzü psikologluk oynamaya adamaya henüz hazır değilseniz, mümkün olduğu kadar erken, kendi işlerinizle meşgul olmanız gerekir. Aksi takdirde herkesin ağladığı omuz olma ihtimaliniz yüksektir. Bazen bu rolü oynamaktan hoşlanırsınız ama bazen de bunun için yeterli enerjiniz veyahut vaktiniz olmayabilir ya da sadece canınız istemeyebilir! Dinlemeye başlamadan önce buna hazır olduğunuzdan emin olun.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konuları ile öngörülerde partnerinizin fikirlerini alsanız iyi olacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bir ufukla görürseniz, daha tatminkar olacaksınız.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz. Bazı tartışmalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizin kontrolünüz altında ve sizinle aynı görüş doğrultusunda hareket etmesini beklemekten vazgeçin. Aksi takdirde sevgilinizin tepki göstermesi mümkün. İşlerinizi yaparken bir an önce bitirmek için fazla aceleci davranırsanız bazı detayları gözden kaçırıp, hata yapabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu dağıtmadan, belli bir düzen ve sıralama içinde çalışırsanız başarılı olursunuz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. İpin ucunu kaçırmak üzeresiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>