Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerine Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Hisleriniz doğrultusunda hareket ederken hata yapmaktan da kaçınmalısınız.

Mesleki olarak biraz karmaşık durumlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Daha dengeli olmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki problemleri gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir işi tamamlamadan diğerine geçemiyor oluşunuz devamlılık açısından iyi olsa da zamanı verimli kullanmanızı zorlaştırabilir. Hangi konularla ilgilenmeniz gerekiyorsa onların dışında kalan konulara ayırdığınız süreyi düşürmelisiniz. Dikkatinizi toplu tutacağınız, tepkilerinizin olumsuz bir izlenim bırakmayacağı alanlarda bulunmak günü daha iyi geçirmenizi sağlayabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu için iletişim konularına odaklanmanın önemli olduğu bir gün olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmek ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Ayrıca, planlarınızı netleştirmek ve hedeflerinize odaklanmak için de uygun bir zamandasınız. Bugün, duygusal dengeyi sağlamak ve ilişkilerinizi güçlendirmek adına çaba sarfetmeniz gerekebilir. Olumlu ve iyimser bir tutumla yaklaştığınız takdirde, bugünü verimli şekilde değerlendirebilirsiniz. Umarım bugün sizin için harika geçer!

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Yay burcuysan, bugünlerde evdeki sorumluluklarını aksatıyor olabilirsin. Sorumluluklarını yerine yetirmek için önceliklerini belirleyeceksin. Çalışan bir Yay burcuysan,yerinde bir arkadaşın seninle yaşadığı sorunları paylaşabilir. Arkadaşına destek olabilmek için elinden geleni yapacaksın.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir karşılık bulmak isteyebilirsiniz. Kafa karışıklığına son verebildiğiniz, anlaşabildiğiniz, en azında çabasını ortaya koyabildiğiniz durumlardan kazançlı çıkabilirsiniz. Medeni cesaretinizi göstermeniz gereken bir gün olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların kusurlarıyla alakalı destekleyici ve yardımsever olacağınız bir gün olabilir. Neşeniz sabah saatlerinde fazla olacak.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfinin yerinde olacağı bir gün. Bol bol hareket etmek ve eğlenmek isteyebilirsin. Sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecek ve kendini daha rahat ifade edebileceksin bugün. Eğlenceli aktivitelere vakit ayırabileceksin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizin, hayallerinizin havada kaldığını hissediyorsunuz, artık eyleme geçme zamanı. Çevrenizle yaşayacağınız gerginlikler, yanlış anlaşılmalar canınızı sıkabilir. Kendinizi daha sakin bir şekilde ifade etmenin yollarını bulun. Sorumluluklarınızı düşünerek hareket edin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yay; bugünhayatınızda çok çalışabilir ve şaşırtıcı destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>