Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinizden yana yaşanabilecek bazı sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte. Birlikte olduğunuz kişiyi biraz olsun anlamaya çalışın.

Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyaç duyacaksınız. Her türlü problemi ortadan kaldırma şansınız da var. Hata yapmamanız gerekmekte.

Dengeleri zorlayabilecek harcamalar yapmaktan kaçının. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızla ilgili yeni çıkarımlarınız olabilir. Her şeye bir kenara bırakarak ne yaptığınız ve ne elde ettiğiniz konusuna eğilmeli, eksik ve fazlaları, hata ve doğruları ortaya çıkarmalısınız. Kendinize, çevrenize ya da koşullarınıza olan duruşunuzu, bakış açınızı değiştirmeniz hem çalışma ortamınızda hem de gündelik yaşantınızda bazı değişimlerin fitilini ateşleyebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu için ilişkilerde daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek ve duygularınızı daha iyi ifade etmek için fırsatlarınız olabilir. Aynı zamanda maddi konularda da dikkatli olmanızda fayda var, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, bugün güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

17 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Yay burcuysan,hayatında yaşadığın tempolu günlerden sonra evinde huzurlu ve rahat olmak isteyebilirsin. Komşularınla yaşadığın sorunlar günden güne artarak devam edebilir. Komşularını nazik bir dille uyarsan da artık seni ciddiye almadıklarını düşünüyorsun. Bu konuya farklı bir çare arayacaksın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim becerilerinizi ortaya koymanız gerekebilir. İşinizde ya da sosyal ortamlarda başarılı olmak, kendinizi ispatlamak adına bu sorumluluğu almalısınız. Sahip olduğunuz değerleri yaşamak, taşımak hayatınızı ve ilişkilerinizi başka bir boyuta getirebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişe bakınca huzurlu ve başarılı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal doyumunuz ön planda olacak bu yüzden de oldukça dikkatli olmanız önemli.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin aşkını aynı şekilde dile getirmesi veya göstermesini beklemek gerçek dışı olabilir. Sevdiğin kişinin sana olan aşkını belli etmesi için dağları delmesi gerekmez. Bugün aşk konularında karşındaki insana anlayışlı olman gerekecek.

17 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, günün ilk yarısında iş, ev işleri ve mali konularda güzel bir enerji yanınızda. Değerli birveya proje kurma çabaları başarılı olabilir. Becerilerinizi geliştirmek ve başkalarına yardım ve hizmet etmenin anlamlı yollarını bulmak için mükemmel bir zaman. Bugünün ilerleyen saatlerinde üzerinizdeki artan beklentilerin yarattığı stres nedeniyle bir miktar gerginlik yaşanabilir. İnsanların kolayca sinirlerinize dokunduğu bir zaman olabilir ancak bu süreçte hayatınıza müdahale edebilecek bazı korkuları görebilirsiniz. Sizi rahatsız eden şeyin gömülü veya gizli bir yönünüz olup olmadığını düşünün.

17 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geniş seçim yelpazesi olan biri olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yaylar,yaşamınızda yoğun bir gün geçirebilir ve şaşırtıcı desteklerle karşılaşabilirsiniz. Özverili çalışmalarınızın meyvesini alabileceğiniz bir gün olabilir. Gününüzü verimli ve keyifli geçirmeniz dileğiyle.

17 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

17 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 27' 08" R
Ay
Koç
23° 12' 40" R
Merkür
Başak
18° 07' 37" R
Venüs
Terazi
26° 07' 06" R
Mars
Yengeç
08° 49' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 15"
Satürn
Balık
15° 08' 22"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 14"
Lilith
Terazi
09° 08' 29"
True Node
Koç
06° 37' 07"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>