Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alçak Gönüllüsün! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan yaklaşımlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Dengeleri lehinize çevirme şansına sahipsiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Mesleki olarak kendinizi zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Olumsuzlukların yavaş yavaş son bulma ihtimali var. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmaktan kaçınmalı ve doğru olduğunu düşündüğünüz harcamalar yapmalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak ve projelerinizde yenilikler yapmak için uygun bir gündesiniz. Teknolojik cihazlar ilginizi çekebilir, bütçenize göre bazı alışverişler yapabilirsiniz. Eğitim ve kişisel gelişim konularında da yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal konularda dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeli ve iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha uyumlu bir şekilde iletişim kurmalısınız. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz ancak sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergilerseniz, ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca bugün sağlık konularına da biraz daha dikkat etmenizde fayda var.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle katılacağın davette tüm gözler sizin üzerinizde olacak. İlişkinize gelen övgü dolu özleri alçak gönüllülükle karşılıyorsun. Yeni bir işe başlayan Yay burcuysan, yeni çalışma ortamına adapte olma konusunda birtakım zorluklar yaşayabilirsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak ve projelerinizde yenilikler yapmak için uygun bir gündesiniz. Teknolojik cihazlar ilginizi çekebilir, bütçenize göre bazı alışverişler yapabilirsiniz. Eğitim ve kişisel gelişim konularında da yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar görüşmeler ve ziyaretler sizi daha hareketli kılıyor. Aynı zamanda eğitsel konularda da hareketli bir gün yaşayabilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınıza gülücükler saçsanız da pek enerjik hissetmeyebilirsiniz. Bu iletişim ve yoğun görüşmeler içerisinde nazar gibi negatif enerjiler de barındırabilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her açıdan yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Sosyal olarak kendinizi geriye çekebilecek ve iletişim kurmaktan kaçınacaksınız. Tecrübelerinize fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bugünlerde genel olarak kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gitmesi aslında biraz da size bağlı. Özverili olmak, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel anlamda, kamuoyu imajınız ve profesyonel çabalarınız için sizi güzel bir şekilde konumlandırıyor sevgili Yay. Nitekim günün ilk yarısı karmaşık enerjiler barındırıyor. Durumları ve hatta muhtemelen kendinizi değerlendirirken objektif olmak kolay değildir. Bunun nedeni, günün korku veya güvensizlik gibi güçlü duygular yoluyla bakış açınızı çarpıtabilmesidir. İdeal olarak, karar almaktan kaçınmalı ve bunun yerine bu çıkardığınız derslere odaklanmalısınız. Gün içerisinde de esnek olmanız iyi olacaktır. Daha hızlı bir tempoya, sürpriz değişikliklere ve düzensizliğe uyum sağlamanız gerekebilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak.

18 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kardeşler, seyahat, yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz ayrıca partnerinizle de zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın bir hayli faydasını göreceksiniz. Sadece; karşı tarafa düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, onların da fikrini almalısınız. Çok bencil olmayın.

18 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>