Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Olumsuzlukları gözünüzde bu kadar büyütmemeli ve iyi şeyleri görmeye çalışmalısınız. İçsel huzurunuzu bozabilecek ve ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Sakinliğinizi korumaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Hatalarınızdan ders çıkartmalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Değerlendirmelerden yana istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Gelir ve gider arasında denge kurabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızın gerçek yüzleri ortaya çıkabilir ve aceleci tutumlarınızın yanlışlarını daha net görebilirsiniz. Bu farkındalığı daha güçlü ve gerçek ilişkiler, ortaklıklar için kullanmayı öğrenmelisiniz. Dil ve iletişim becerilerine, internet kullanımı ve eğitim hayatına öncelik vermeniz gerekiyor.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekebilir. Karşınızdakilerin duygularını önemseyerek iletişim kurmaya özen gösterin. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, içsel huzur bulabileceğiniz aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, sevgilinin senden sakladığı bir şeyler olduğunu düşünebilirsin. Sezgilerine güvendiğin için bu konunun peşine düşeceksin. Yakın bir akrabanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar seni şaşkına çevirecek. Bu kişiyle arana mesafe koymak isteyebilirsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızın karmaşasını azaltmak için evinizle ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda fiziksel ve çevresel konuları yoluna koymak, içinizde de bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza yönelik daha iyi bir anlayış geliştirebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli bir gün geçirmek için kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunarak diğer ortamlardan gelen teklifleri reddetmeye çalışın.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi desteklemelisiniz. Bugün "artık bunu öyle değil, böyle yapacağım" dediğiniz ve arkasında durduğunuz her şeyin, beklediğiniz en önemli destek ve sonuç olduğunu görebilirsiniz. Hayatınızı bir amaç uğruna kurarken bu amacı nasıl işlediğinizin de önemli olduğunu görmek, bugüne kadar düştüğünüz hataları sonlandıracaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün olayları yeni şekillerde görme fırsatı ortaya çıkabilir. Manevi dünyanızla ilgili konular şu anda odak noktanız olabilir ve çok fazla araştırma yapabilirsiniz. Düşünceler geçmişe, yakın zamanda aldığınız kararlara yönelebilir ve bir duruma ilişkin yeni bakış açınız yardımcı olur! Şu anda girdiğiniz konuşmalar ilham verici ve aydınlatıcı olabilir. Bugün okuyup duyduklarınız gelecekteki projeler için paha biçilmez olabilir veya bir süre sizinle kalma gücüne sahip yeni düşünce ve fikirlere ilham verebilir. Deneyiminizden yararlanmayı ve bundan yeni bir şey yaratmayı veya daha önce gözden kaçırdığınız bir durumun yeni katmanlarını görmeyi hedefleyin. Sonuç çıkarmadan önce zaman ayırmanız önemlidir çünkü daha sonra ortaya çıkan hikayede daha fazlası olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemlive görüşmeler için uygun bir gündesiniz. Birden sıçrama yapmayı isteseniz de adım adım ilerlemek hayrınıza olacaktır. Olanla yetinin, düşünerek hareket edin. Farkınızı ortaya koymalı ve çözümsel olabilmelisiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kardeşler, seyahat, yakın çevrenizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Standartlarınızı yüksek tutmakta her zaman başarılı değilsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirip, kendinizi onların yanında iyi hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>