Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bencil yaklaşımlar sergilemekten kaçınmalısınız. İlişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ifade ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmeler için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki açıdan kendinizi zorluk içinde hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki baskıdan kurtulmak için elinizden geleni yapmalısınız. Öncelikleriniz konusunda daha dengeli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız. Kendinizi düşünerek hareket etmeniz gerekmekte. Gelişmeleri lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haksızlığa uğradığınız durumlar olabilir. Bunları yasal ve doğru yollarla çözmek yerine kendi yöntemlerinizle ilerlemeniz sakıncalar doğurabilir. Kendinizi savunma ve ifade becerilerinizin bir uzman desteğine ihtiyacı olduğunun farkında ve kabulünde olmalısınız.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi ifade etme fırsatınız olabilir bugün. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde dile getirebilirsiniz. Karşınızdaki insanlara duygularınızı net bir şekilde ifade etmek ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Aynı zamanda bugün, yapıcı ve olumlu iletişim kurmaya odaklanmanız gerekebilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı konulara odaklayarak güzel gelişmelere kapı aralayabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde iletişimde dağınıklık yaşanabilir; arkadaşlık ilişkilerinde bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Hafta sonu dostlarınla beraber doğa yürüyüşü, kamp gibi aktiviteler için araştırma yapabilirsin. Sen kimseye ihtiyaç duymasan da çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanık olabilirsin. Ağır egzersizlerden mümkün olduğunca kaçınmalısın!

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş sistemleri sadece iyi bir akış kurmakla değil, disiplinli ve özverili olmakla güçlenir. Bugün bireysel ya da ortaklı işleriniz konusunda bu detayı düşünebilir, ne kadar yer ve önem verdiğinizi değerlendirebilirsiniz. İnsani değerlerinizin ve etik anlayışınızın sizi olumsuzluklardan kurtaracağı, başka insanların gözünde yükselteceği bir gündesiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. İlerleyen zamanlarda karşınızdakilere karşı çok daha iyimser olacaksınız.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzün olayı kesinlikle kendiniz için en doğru seçimleri yapabilmek olacaktır. Ayrıca zamanda sizleri kıskanan kişiler de olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçselleştirdiğiniz her şey omuzlarınızda bir yük olacaktır. Yaşananları, çevresel faktörleri geride bıraktığınızda hayatınıza odaklanabilirsiniz. Bir şeylerin üzerinde yapıcı bir şekilde düşünmek ve bunları uygulamaya hazır hale getirmek için köşenize çekilmenizde fayda var.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, en iyi haliniz olabilmeniz için biraz şarj olma yolları bulmanız gerektiğini hatırlatıyor, sevgili Yay. Bugün dikkatinizi bir gecikmeye, hayal kırıklığı yaratan bir sonuca veya eleştiriye çekebilir. Bu, işleri biraz sekteye uğratabilse de bir görevi ne kadar erken hallederseniz, o kadar erken eğlenebilirsiniz. Başkalarının alınganlığıyla başa çıkmanız gerekebilir ve sorumluluklar üzerinize daha fazla yük olabilir veya sinir bozucu bir onaylamama durumu olabilir. Önemli fikirleri veya konuları daha iyi bir zamana saklamak muhtemelen akıllıca olacaktır. Kelimelerinizi daha dikkatli seçtiğiniz ancak yine de hoşnutsuzluğunuzu ifade ettiğiniz bir uzlaşmaya varmaya çalışın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmışsa bugün, sessiz kalmanda fayda var. Bir kargaşanın içinde kalabilirsin bugün. Sevgi seni o kargaşadan kurtaracaktır. Rahatlamak için nefes egzersizleri ve yoga yapabilirsin. Ruhunun ve bedeninin dinlenmesi gerek. Kıskandığın veya takıldığın her ne varsa, unutma ki senden uzaklaşır. Enerjini çok rahat tut, senden yayılan sevgi bırak sana geri dönsün.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili şans sizden yana olabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen uyumlu gelişmeler sizi çok sevindirecek. Tanışacağınız zarif ve hoş bir insanın etkisi altında kalarak yeni maceralara atılabilirsiniz. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama parasal karşılığından memnun değilsiniz. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Günün yorgunluğunu spor yaparak atın.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>