Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Hatalı öngörülerde bulunduğunuz bir oluşumun başlangıcındasınız, desteğe ihtiyacınız var. Aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş seçiminde özel zevkleri mutlak ölçü alıyorsunuz. Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz

19 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, 06:43 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Günün genelinde maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak adına harcamalarınızı kısabilirsiniz. Güneş, Uranüs ile açıya ilerlerken, beklenmedik olaylarında ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Bu beklenmedik durum aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili olabilir. İki tarafa karşı da sakin olmalısınız. Beklenmedik bir para da elinizden çıkabilir. Gece saatlerinde Ay'ın güzel kontağıyla, partnerinizle beraber romantik dakikalar sizleri bekliyor. Sevgiler, Astromeri

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygusal kararlar alabilirsin!İstemediğin işi kimse sana yaptıramaz, ama sevdiğin birolunca da sen kimseyi dinlemiyorsun. Bütün enerjini bugünlerde işine vermenin pek zararı olmadığını düşünürken ailenden bazı uyarılar alabilirsin. Kendine ve ailene zaman ayırman önemli olacak. Kendi işini yapıyorsan, kısa bir yurtdışı tatili planlayabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesinde yaşanan sağlık sorunlarına çözümler üretmeye çalışacaksın. Eşine verdiğin destek birbirinize daha da kenetlenmenizi sağlayacak. İkili ilişkilerinde bir samimiyetsizlik görüp, duygusal kararlar alabilirsin. Artık herkese hak ettiği değeri vermek isteyeceksin. Uyku düzensizliği çektiğin bugünlerde artık bir yol bulmalısın. Biraz sakinleşeceğin, gevşeyeceğin bitki çayları tüketebilir, rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsin.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Soru işaretlerinize cevaplar bulmak isteyeceğiniz önemli bir gün. Rakiplerinize karşı güçlü bir imaj çizmeniz gerekebilir. Aşkta sürprizler sizi bekliyor.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gereksiz yere yıpratmamalı ve endişelerinizi dengelemeye çalışmalısınız. Yeni koşullar gelişirken, iyimserlik geliştirmeye bakmalısınız.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canınız sıkıldığında yaşadığınız güzel zamanları hatırlayabilir ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlarda bulunmak, arkadaş organizasyonlarına katılmak, ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için oldukça uygun bir Cumartesi günü sizleri bekliyor. Özellikle iletişim konuları ve yakın çevrenizin gündeme geldiğini fark edeceksiniz. Kendinizi güçlü ve istikrarlı hissedeceksiniz. Eğer adım atma imkânınız olursa bunu değerlendirmelisiniz.

19 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklentileriyle baskı kuran insanlar sizi yorabilir. Gün boyu kaygı ve stresten uzak olmak için hareket önemli. Duygusal yükünüz fazla. Ortak gelirlerde dikkatli davranmak önemli. Çocuklar, hobiler, spor konularında harcamalar olası.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda ikili ilişkilerdeki zor durumu çözmeye çalışarak harcayabilirsiniz. Ama bir günde her şeyi hallolacağını düşünmek büyük iyimserlik olur. Süreci soğukkanlılıkla yürütürseniz karlı çıkarsınız. Uluslararası konular, yabancılar, eğitimler, uzun yolculuklarla ilgili sizi harekete geçiren ve motive eden bir kişi ya da konu, hafta başından itibaren kapınızı çalabilir.

19 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

19 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>