Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlık Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Her şey daha iyiye gidebilir. Bu süreçte bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

Odaklanmaya çalışmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçının.

Maddi olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Doğru fırsatlar üzerinde yoğunlaşmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk, ilişkiler, sosyalleşme ve kişisel gelişim alanlarında önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Kendinizi daha iyi ifade edebilecek, yeni insanlarla tanışabilecek vekurma gibi konularda bilgi edinebileceksiniz. Özgüvenli ve hazırlıklı olmanız, saygılı ve empatik davranmanız önemlidir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle olumlu etkileşimler içinde olabilirsiniz. Farklı görüşlere açık olmanız ve iletişim becerilerinizi kullanmanız, ilişkilerinizi olumlu yönde geliştirebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evindeki fazla eşyaları ihtiyacı olan kişilerle paylaşmak isteyebilirsin. Bu durum manevi olarak seni rahatlatıyor. Diş ağrın arttığı için doktora gitmek isteyebilirsin. Kişisel bakımına daha fazla özen göstermek isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, yöneticinle aranda birtakım problemler ortaya çıkabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar yaptıklarınızın dışına çıkmak, yaşam stilinizi değiştirmek ve yeni beceriler edinmek adına araştırmalar yapabilirsiniz. Sizi zorlayan koşulları bir soruna dönüştürmek yerine kendi dönüşümünüz için kullanmalısınız. Günün ikincisi yarısında şansınız, enerjiniz iyi yönde değişebilir; dikkatleri üzerinize çekecek işler için adım atabilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hemhem de sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İletişim açısından yoğun zamanlar gözüküyor. Dikkat ve anlayış göstermek olumlu sonuçlar yaratabilir. İşe dair konularda zekanızı gösterebileceğiniz durumlar var. İş çevrenizden gelecek destekler ve işten yana kazançlarınızla ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz ve sevenleriniz size sonuna kadar destek olurken yeni planlar yapabileceksiniz fakat eyleme geçme sürecini ertelemenizde fayda var.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan bitene yetişmek için kendini zorlaman gerekebilir. Bazı yeni gelişmeler ile başa çıkmak için kafanı toparlaman gerekecek. O yüzden adımlarını dikkatli atmalı ve acele kararlar vermemelisin bugün.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün, alışkanlıklara ve rutinlere daha güçlü bir odaklanma var. Bugün kendinizi oldukça ilham verici hissedebilirsiniz. İşinize veya görevlerinize daha fazla hayal gücü, yaratıcılık ve cömertlik getirebilirsiniz. Anlamlı bir şey yapma motivasyonunuz güçlüdür. Başkalarına, ailenize veya işinize olan bağlılığınız özellikle güçlü hissedebilir ve moralinizi yükseltebilir. Halihazırda başlattığınız projeler yeniden canlandırılabilir veya harika sonuçlarla ilerletilebilir. Kişisel veya özel hayatınız zengin. Pratik işlerinizi ekstra hayal gücüyle gerçekleştirmek için iyi bir konumda olabilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde, çekimser kalmayı tercih etmeniz hata. Olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir birliktelik içinde olacaksınız. Düşüncelerinizle bocalamaktan vazgeçin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 17" R
Ay
Koç
22° 28' 47" R
Merkür
Başak
18° 02' 13" R
Venüs
Terazi
26° 03' 32" R
Mars
Yengeç
08° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 08' 34"
Uranüs
Boğa
27° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 21"
Lilith
Terazi
09° 08' 10"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>