Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övünecek, sevdiklerinize daha çok bağlanacaksınız. Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüleriniz sizi frenliyor.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 06:54'ye kadar boşlukta ilerliyor. Bu zaman sonrasında Aslan'daki hareketine devam ederken kanlı Ay tutulması gerçekleşiyor. Her burç gibi sizler de stresli bir gün yaşayabilirsiniz. Özellikle seyahat ediyorsanız her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik konularda beklemediğiniz şeyler yaşayabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı konularınızda işler istediğiniz gibi gitmediğinde sakin olup, mantığınızla kararlar vermelisiniz. Yaşanan olaylarda kötümser yaklaşımınız çözüm olmayacaktır. İyimserliğinizi kaybetmemeniz gereken bir gündesiniz. Burcunuzun Ay tutulması yorumunu okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

21 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Programlı hareket ediyorsun!Bugün ateş burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ekonomik anlamda hesaplı davranmanın yararlarını görmeye başlayacaksın. Programlı davranmaya devam etmelisin. Zorunlu nedenlerle çalışmaya ara vermiş bir Yay burcuysan, gün içerisinde alacağın teklif yeniden işe dönmeni sağlayabilir. Bugün sevgilinin vurdumduymaz davranışlarına isyan edebilirsin. Kendini yıpratmak yerine hissettiklerini anlatman göremediği noktaları görmesini sağlayabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarının davetlerini değerlendirmek isteyeceksin. Aileden yana endişelerin olabilir. Kardeşler arasında ya da bireylerde beklenmedik gelişmeleri hayatına taşıyabilirsin. Senin fikirlerine ve önerilerine ihtiyaçları olacaktır. Son günlerde sağlık sorunlarınla uğraşıyorsun. Kendine dikkat etmediğin için daha büyük soruna neden olmadan artık önüne geçmen gerekiyor.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması yurt dışı, yabancılar ve uzaklarla ilgili konularda bazı farkındalıkları beraberinde getirirken, maceracı ruhunuz size yeni yollar, kapılar açabilir ve bunun farkına varabilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilir, meslek grubundan arkadaşlarınızla organizasyonlara katılabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak, kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda aksayan işlerinizi alacağınız desteklerle bitirebilme fırsatı elde edebilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sansasyonel olaylardan uzak durmaya özen gösterin. Bazı kişilere karşı inancınızı kırabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda sürpriz kazançlar sağlayabileceğiniz bir gün. Haftaya duygusal anlamda pozitif başlıyorsunuz. Perde arkasında yürüttüğünüz işlerinizin sahne önündekilerden fazla olmamasına dikkat etmelisiniz. Yay burçlarının da kendilerinden yeni bir ben yaratma zamanları başlıyor. Aile içinde birtakım gerilimli diyaloglar söz konusu olabilir.

21 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulma duygusal olarak sıkıntı yaratsa da üstesinden gelebilirsiniz. Gerginlik ve yönsüzlük nedeniyle hesapsız harcamalardan kaçının. Uluslararası konular, yüksek öğretim alanında meşgul olabilirsiniz.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene doğru alacağınız bir haber duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Ancak, bir kaç saat sürecek olan bu durumdan çok fazla etkilenmeyeceksiniz. Evinizde küçük toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alacağınız teklifler hoşunuza gidecek.

21 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin artacağı veile ilgili bağlantılarınızı güçlendirmenize yardım edeceği bir gündesiniz. Yine de evinizle ilgili bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilir, işlerinizi ertelemekten başka çare bulamayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza açıklama yapmanız gerekebilir.

21 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>