Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yaptığınızı düşünmekte çok haklısınız. Ama bu ilişki için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmekte haksızsınız.

Son derece isabetli verdiğinize inandığınız bir karar, art niyetli bazı müdahalelerle amacına ulaşamama riski taşıyor. Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor.

Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Bu yüzden para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Aşk hayatınızı düzene sokabilmeniz halinde kendi paranızın sahibi olabileceksiniz.

Bir yakınınızın ciddi olarak ilgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlarla yetinmenizi gerektirmiyor. Elinizde tüm veriler tamam olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

22 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün geneline baktığımızda sizler için çok güzel haberler var. Dünkü tutulmanın gerginliği yer yer devam etse de bugün öğleden sonra Venüs, yöneticiniz Jüpiter ile kavuşuyor. Bu şanslı görünüm üstelik sizin burcunuzda meydana geliyor. Bugün ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Konu fark etmez şans sizle olacak. Tabii ki en büyük şans aşk hayatınızda olacak. Beklemediğiniz bir gelişme ayaklarınızı yerden kesebilir. Bugün sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Maddi olarak da güçleniyorsunuz. Güzel getirisi olan işlere imza atabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

22 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Heyecanını gizleyemiyorsun!Aklın uzun zamandır yoğun bir şekilde ruhsal sıkıntılarla meşgul. Bugün fedakârlık ve sevgi kavramlarını sorgulayacaksın. Disiplinini elden bırakmadan kendini işinle ilgili detaylara vermen gerekiyor. Çünkü kendini düşüncelere dalmış halde bularak birçok işini aksatman sana ilerleyen günlerde sıkıntı verebilir. Kendi işini yapıyorsan banka kredi ve ödemelerden dolayı koşturman gerekecek. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin yeniden görüşme isteği karşısında heyecanını gizleyemeyeceksin. Ailende senden yaşça büyük biriyle yaşayacağın fikir ayrılıklarında düşündüklerini birden söylemen gerginliğe sebep olabilir. Son zamanlarda eklemlerinde ağrı hissediyor ya da sakarlıkların artmış olabilir. Bu yüzden kendini zorlamayı ya da ağır sporlar yapmayı tercih etmemelisin.

22 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre iletişimleriniz güçlenebilir ve sosyal ortamlarda her zamankinden fazla bir şekilde parlayabilirsiniz. İkna etmek ve karşınızdakine güven vermek adına güzel etkiler hâkim.

22 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

22 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğle sonrasında iki şans gezegeni Jüpiter ve Venüs burcunuzda yan yana gelirken kendinizi gerçekten şanslı ve özel hissedebilirsiniz. Yıldızların sizi ışıl ışıl parlattığı ve dikkat çektiğiniz bir gündesiniz.

22 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınıza anlam kazandıracak gelişmeler olmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler daha da sıcak ve yoğun olacak. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, sevdiğinizle birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

22 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uluslararası, hukuki, yurtdışı konularında hareket olası. Çocuklar, romantik konularda talihli olaylar yaşanabilir. Plansız harcamalarınız yoğun olabilir, kontrollü davranmak ve sürekli verici olmamakta fayda var.

22 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sizin spiritüel yanınızı ortaya çıkartır. Sezgileriniz, şiir, masal, hikaye yazmak için oldukça uygun. İçinizdeki sanatçı ruhu keşfetme zamanı. Sessiz bir köşede meditasyon yapmak, üzerinizdeki tüm negatif enerjiden arınmanızı sağlar. Tüm mistik konular ilgi alanınıza girer.

22 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hoşlanmadığınız detaylarla uğraşma işini başkasına devredebilirsiniz. Büyük düşünmek, resmin genelini görmek ve büyük atılımları mümkün kılacak planlar yapmak istiyorsunuz. Gelecekten beklentiniz çok artarsa, şimdiki zamanın sorunlarını göz ardı edebilirsiniz.

22 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>