Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İletişimin Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün her şey daha iyiye gidebilir. Çabalarınızın karşılığını almanız için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte. Dengeleri lehinize çevirme fırsatına sahipsiniz, ancak hata yapmaktan kaçınmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha dengeli olmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Yoğun bir süreçten geçiyorsunuz, bu da her şeyin karmaşıklaşmasına neden olabilir. Zihinsel ve fiziksel gücünüzü mutlaka değerlendirmeye çalışmalısınız.

Bugün, gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Olumsuzluklar sizi zorlasa da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma rutininizi daha verimli hale getirmek için sağlam bir plan yapın. Yaratıcı projelere disiplin ekleyerek onları hayata geçirme şansı bulacaksınız. Maddi kaynaklarınızı daha güvenli ve bilinçli yönetmeye başladığınızda, psikolojik ve fiziksel yüklerinizin hafiflediğini görebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel huzur ve dengenizi sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz. Duygusal yönden biraz gergin olabilirsiniz fakat içsel olarak pozitif enerjinizi yüksek tutarak günü daha keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalı ve anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve ruhunuzu beslemeye önem vermelisiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgilendiğin hobilerinde artış söz konusu olabilir. Hobilerinden geçim sağlamak fikri sana mantıklı geliyor. Çevrene karşı daha adil bir yapıdasın. Arkadaşlarının fikrini kolayca etkileyebiliyorsun. İletişiminin kuvvetli olması işlerinin hızlı yürümesini sağlıyor. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan geçmişte kalan birine haber yollayabilirsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verilen sözlerin tutulması, beklentilerinizin karşılanmaması sizi yeni çözümler üretmeye itebilir. Kendi sisteminizi kendiniz kurmanız gerekebilir. Yetkinliğinizin olduğu alanlarda, başkalarının eksik ve yanlış yönlendirmelerle motivasyonunuzu kırmasına müsaade etmeyin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen zaman alan işler ya da uğraşlar dikkat çekebilir. Eğer odaklanabilirsiniz çok fazla şey de yapabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planladığınız zamanda işleriniz bitmeyebilir ya da üstüne yapmanız gereken yeni şeyler eklenebilir. Ani kazalar ve ufak problemler baş gösterebilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizden geçenleri paylaştığınızda bu bazı insanların hoşuna gitmeyebilir. Bunun tekrarlanmaması için söyledikleriniz kadar bunları dile getireceğiniz ortamları da düşünmeniz gerekebilir. Fiziksel ve mental açıdan rahat edebilmeniz için bazı elemeler yapmak enerjinizi arttıracaktır.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınız ve hedeflerinizin peşinde koşmanız bu günlerde ana odağınız sevgili Yay ancak günün enerjileri size gerçekleştirilemeyen hedefleri hatırlatıyor. Gün, hedeflerinizi hayallerinizle uyumlu hale getirmenizi hatırlatabilir. Yaşam koşulları veya aileyle ilgili endişeler bugün daha belirgin görünüyor ve hedeflerinizin, kariyerinizin veya sorumluluklarınızın peşinde koşmanızı etkiliyor. Nitekim bu konularda sezginizle daha iyi temas kurmak için bir mola vermek sizi yeniden yönlendirmeye yardımcı olabilir. Bu süreçte yeni ve gelişmiş ilham kaynakları bulabilirsiniz. Biraz yönünüzü şaşırtan veya kafa karıştırıcı bir zaman olabilir ancak akışa uymak ve bu noktada her şeyi bilmeniz gerekmeyebileceğini kabul etmek, ilerlemenize yardımcı olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik ve flört kısmetlerin ne kadar da bol.  Evren için onaylanmışsın senin için mutluluk verici bir enerji var. Ruh eşin senin için geliyor. Evliliğinde bolluk, bereket, güven ve sadakat var. Bedenen ve zihnen anlaştığın ruh eşine lütfen kucak aç.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgili şok edici gelişmelere dikkat. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal ilişkilerinizde içine kapanık bir tutum izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, öfkeli ve sabırsız davranmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>