Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün de herşey yolunda gidecek. Sevdiğinizle güzel zaman geçireceksiniz. Onun yakın ilgisinden ve sevgisinden dolayı şımaracaksınız. Onu mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Karşılığını da alıyorsunuz.

Aklınızı bir türlü işle ilgili projelerden ve planlarda uzak tutamıyorsunuz. Bu enerjiyi işleri yoluna koymakta kullansanız belki verim alacaksınız. Boş hayallerin peşinde yeterince koşmuşsunuz.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Hisseli paraların sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konularında temkinli olun.

İhmal ettiğiniz bir kağıt işi dallanıp budaklanıyor. Çıkmayı istediğiniz bir seyahatten vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama beklenmedik bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz. Kolay güven duymuyor gibisiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde işinize odaklanabilirsiniz. Bugün yöneticinizle aranızda anlaşmazlıklar olabilir. İş yerinizden beklentinizle gerçekte olanın çok farklı olduğunu görebilirsiniz. Herkes gibi sizlerde sert açılar almaktasınız. Özellikle duygusal hayatınızda fevri davranmamaya dikkat edin. Bazı anlar geldiğinde içinizde tutuklarınızı dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugünün başka bir özelliğiyse Merkür'ün sabah Kova burcuna geçecek olması. Bu etkiyle 10 Şubat'a kadar iletişim halinde olduğunuz kişiler tarafından güzel fırsatlar önünüze çıkarabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Sevgiler, Astromeri

24 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Köklü planlar yapıyorsun!Hızlı ve değişken bir gündem seni bekliyor. Kendini günlük işlerin koşturmasına kaptıracaksın. Ekonomik anlamda bazı sıkıntılarla mücadele ediyorsan, patronundan zam isteyebilirsin. Aranızdaki konuşma olumlu geçse de patronun istediğin zammı hemen yapamayacağının mesajını verebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinizi değiştirecek köklü planlar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ?Artık benim için yok? dediğin bir ilişkin yeniden alevlenebilir. Akşam saatlerinde çok yakın dostlarınla bir araya gelerek, hepinize uygun tarihe tatil organize edebilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte uzak akrabalar ile ilgili sağlık problemleri koşturmalara neden olabilir. Hobilerine yeniden yönelmeni sağlayacak durumlarla karşılaşabilirsin. İzleyeceğin film ya da okuyacağın kitap seni epey etkileyecek.

24 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere dair önemli ve net kararlar alabilirsiniz. Sosyal yaşantınız da hayatınızdan çıkması gereken kişilere karşı mesafeli davranmayı öğrenmelisiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevreniz, komşu ve kardeşlerinizle daha sıkı bir iletişim içinde olabilir, görüşme ve ziyaretlerinizi artırabilir, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitim konularına ilginiz artıyor, bir kursa yazılabilirsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareket alanınızın daralmasından hiç haz etmiyor olsanız da bunu sabırlı olmanızı öğreten bir ruhsal süreç olarak değerlendirin.

24 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal becerilerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Ebeveynlerle ilgili hassasiyetler olabilir. Ertelenmiş programlara katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler olası.

24 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür sizi oldukça aktif kılacak. Gerek zihinsel gerekse yaratıcılık olarak kendinize yatırım yapacağınız en aktif dönemdesiniz. Devam ettiğiniz eğitimlerden sertifika alır mezun olursunuz. Blog açmak, web sitesi kurmak ya da yenilemek için harika bir dönem. Sosyal medya üzerindenprojeleri yaratma fırsatınız var.

24 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Oldukça güçlü olacak ve kariyerinizin geleceğinin parlak olması için kararlı adımlar atmayı tasarlayacaksınız. Diğer taraftan, bu kararlılık sebebiyle hedefiniz ile aranızda duranlara meydan okuma riskine de sahipsiniz. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken, etrafınıza tavrınız bugün önemli.

24 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>