Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeniden Başlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Duygusal olarak biraz karmaşıklık yaşanabilir. İstediğiniz huzur ve mutluluğa ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Mesleki zorlukları pek fazla gözünüzde büyütmeyin. İstediklerinize ulaşmak için daha uygun zamanı beklemelisiniz.

Maddi olarak daha temkinli olmaya ihtiyacınız var. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni deneyimlerle kendinizi keşfedin ve hayatınıza yeni yönler vermelisiniz. Doğal becerilerinizi geliştirin, bilginizi artırın ve paylaşın. İhtiyacı olan insanlara ulaşmak sadece maddi destek vermekle değil, manevi refah ve fikir sunmakla da mümkündür.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, enerjinizi etkili kullanabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim konularında başarılı olabilir, planladığınız toplantı veya görüşmelerde dikkat çekebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken, geleceğe dair umut dolu düşüncelerle motivasyonunuzu yüksek tutabilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi kuvvetlendirerek, sağlam temellere dayalı ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ufak tefek sürprizlere açık olun, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. ?

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, arkadaş grubundan bir kişinin sana karşı farklı duygular hissettiğini anlayabilirsin. Bu kişiyi hemen reddetmektense her şeyi akışına bırakmayı tercih edeceksin. Ailende kronik hastalıkları olan İkizler burcuysan, çok yakında güzel haberler alabilirsin. Derin bir nefes alıyorsun.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızla ilgilenebilirsiniz. Dışarıda motivasyonunuza kaybetmenize olan neden olan durumları burada halletmek, daha iyi alışkanlıklar edinmenize yardımcı olabilir. Bazı haksızlıkların ve yanlış anlaşılmaların geri dönüşü gündeme gelebilir; bu gece içiniz daha rahat uyuyabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketin ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Eğitimler keyifli geçebilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin. İşlerinizi sağlamlaştırmak için destek alabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda gözlem yeteneğinizin arttığı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde konfor alanınızdan çıkıp çözümü tercih edebilir dinlenmiş olarak dönebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne enerjin yüksek bir şekilde başlayabilirsin. Ancak enerjini tek seferde tüketmemeli ve gün içerisinde halletmen gerekenleri planlayarak yola çıkmalısın. İş bölümü yapmak seni bu sıkıntılardan kurtarabilir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ilişkilerinizde öncelikler ve değerler konularında bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili daha ciddi düşüncelere sahip olabilirsiniz. Muhtemelen bir süredir görmezden geldiğiniz bir sorunu şimdi fark edeceksiniz. Özellikle bu dönemde kaynaklarınızı yönetme ihtiyacınızı fark edebilirsiniz. Bugün aile veya ev meselelerini çözmek içinde yumuşak duygularla dolu bir ilham alabilirsiniz. Şefkat ve anlayış göstermek her alanda olumlu etkiler yaratabilir. Hayata karşı nazik bir yaklaşım benimsemek faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Zamanla her şey farklılaşıyor. Sorumluluk duygunuz yüzünden yorgun düşüyorsunuz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgili ani haberler bazı sorunlara neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Olaylar üzerinize gelecek.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>