Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sürpriz İletişim Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeye odaklanın.

Mesleki karmaşıklık yaşanabilir. Dengeleri kurmanın zor olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Para harcama konusunda oldukça heveslisiniz. Duruma uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenive yaşam tarzı fırsatları gündeminizde olabilir. Hırs ve maddiyata kapılmadan, sakin ve stratejik hareket etmelisiniz. Maddi kazancın yeterli gelmediği durumlara, sağlığınıza ve manevi tatmin sağlayacak konulara önem verin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla dışa vurabilir ve içsel gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken, çevrenizdeki insanlara ilham verebilirsiniz. Duygusal konularda cesur adımlar atabilir, ilişkilerinizde derinlemesine iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Hayatınıza tutku ve heyecan katacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün risk almak size şans getirebilir, ancak dengeli olmayı ve gerektiğinde de geri adım atmayı unutmamalısınız. Umut dolu bir gün sizi bekliyor olabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi değeri yüksek bir eşyanı kaybettiğini fark ediyorsun. Evini dip bucak arasan da eşyanı bir türlü bulamıyorsun. Anneden yardım isteyeceksin. Uzun yıllardır görüşmediğin bir ilkokul arkadaşınla sosyal medya aracılığıyla tekrar iletişim kurabilirsin. Yüz yüze görüşmek için plan yapacaksınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

O duraktan geçmeyen bir otobüsü beklemek anlamsız bir yorgunluk getirir. Bugün kendinize beklentilerinizi ve bunlar için ne yaptığınızı sorun. Problemin, istekleriniz için izlemeniz gereken yolu bularak çözüleceği bir gündesiniz; biraz inzivaya çekilmenizde fayda var.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle parasal konularda ve harcamaları içeren işlerde sizi huzursuz edebilir. Günün ikinci yarısında daha fazla hareket ve iletişim dikkat çekiyor.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir numaralı hedefiniz çok para harcamadığınızdan emin olmak olmalı. Grafiğinizdeki bir dolunay, kesinlikle karşılayamayacağınız şeylere harcamaya kolayca teşvik edebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni projelere başlamak için güzel bir gün. Farklı konulara odaklanmak ve ufak adımlar atmak seni mutlu edecek. Hayatında değiştirmek istediğin şeyler için daha somut hareketlerde bulunabileceksin. Ancak yine de aceleci olmamakta fayda var.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, günün ilk yarısında bir şey başarana kadar tatmin olmayabilirsiniz. Nitekim özellikle umutlu ve motive hissedebilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler ve romantik bağlantılar için iyi bir enerji sizinle. Hayatın her kesiminden insanlarla kolayca anlaşabiliyorsunuz ve romantik açıdan harika bir formdasınız. Zarafet ve iddiayı başarılı bir şekilde birleştirme yeteneği size yardımcı olur. Şu anki etkiler, ilişkilerdeki alıp verme dengesini yeniden sağlamanıza yardımcı olabilir. Bu, birçok şey yoluna koyduğunuz ve memnuniyetle hatırlayacağınız bir gün olacak!

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı sosyal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca partnerinizle beraber yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün, Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızıdisiplininizle birleştirecek ve çalışma temponuza iddiacı bir tutum geliştireceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha fazla vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>