Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tasarruf Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, biraz olsun köşeye çekilmek isteyebilirsiniz. Adım adım ilerlemenin her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmanız gerekiyor. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuzu iyileştirmek önemli olabilir. Çalışma saatlerinizi ve karşılığında aldığınız şeyleri dengelemek için düzenlemeler yapabilirsiniz. Belirli kurallar koymak ve bunlara uymak, maddi ve manevi kayıplardan korunmanıza yardımcı olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içgüdülerinize güvenmelisiniz. Hisleriniz sizi doğru yönlendirebilir ve birtakım fırsatları kaçırmamanız için size rehberlik edebilir. Kendinize ve iç sesinize güvenerek hareket ettiğinizde, istediğiniz hedeflere daha kolay ulaşabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanmak, bugün için önemli olabilir. Eğitim, seyahat veya yeni bilgi edinme fırsatlarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uluslararası bir firmada çalışıyorsan, bazı toplantı, anlaşma, tarih veya saatlerinde değişimler yaşanabilir. Kariyer hayatında üstlerinle iletişimin önem arz edecek. Belirsiz konuşmalar yapmaktan kaçınmalısın. Ev arkadaşın varsa birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Planlarında son dakika iptaller söz konusu olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızı iyileştirmek için becerilerinizi ve imkanlarınızı kullanarak cesur olmalısınız. İletişim becerileriniz ve tutumlarınız destek göreceğiniz bu bugün daha önemli hale gelebilir. Gezi ve keşif amaçlı seyahatler yapabilir, ileriye dönük taşınma vedeğişikliği planları için hazırlık yapabilirsiniz. 

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. İşlerinizde büyümek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artış sizi yorabilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İşleriniz için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi hayalperest ve uçuk şekilde elde etmeye çalışmak yerine temkinli planlar ve düzenli bir hal ile ilerleyebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında birden fazla güzelliğe yer açman gerekecek. Ancak zihinsel olarak kendini buna hazır hissetmeyebilirsin. Kafanı toparlamak ve algılarını açmak için kendine zaman vermen gerekebilir. Bugün kendi isteklerine odaklanmak daha iyi etki sağlayabilir sana.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kapsamlı değişiklikler yapma arzusu yoğun olabilir. Günlük işlerinizi ve rutinlerinizi iyileştirme ilhamı ufukta olabilir. Sağlık ve zindelik de yaygın bir odak noktasıdır. Yeni yaklaşımlara olan ihtiyacı fark etmek için güzel bir gündür. Beklenmedik olaylar veya ani dürtüler programınızı yeniden düzenlemenize yol açabilir. Bir konuyu açıklığa kavuşturmaya yardımcı olan konuşmalar önemli rol oynayabilir. Öğrenme, iletişim ve bağlantı kurma mutlu bir şekilde odaklanmıştır. Fikir paylaşmak keyifli ve öğretici olabilir. Bazı sıkıntılarınızı unutabilir ve normalden biraz daha fazla eğlenebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi enerjik, pozitif hissedebilirsiniz. Seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgili konularda destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte ortak çalışmalara yönelebilirsiniz. Onun size sunacağı fikirleri ret etmeden önce, bulunduğunuz şartları mantıklı bir şekilde incelemeli ve seçeceğiniz konularda titiz davranmalısınız. Kişisel egonuzun güçlü olması, karşılıklı ilişkilerde istemeseniz de sorun yaratıyor. Bazı şeyleri fark etmelisiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>