Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıkla olarak duygusal bir doyum yaşamanız ikinizi de canlı tutuyor. Bu canlılığınız da sonuçta ilişkinizi canlandırıyor. İlişkinizin yaşadığınız başka sorunlardan etkilenmemesi için her şeyinizi onunla paylaşmalısınız.

İş arkadaşlarınızın sizin temponuza ayak uyduramamaları sizin temponuzu etkilemiyor ama huzurunuzu etkiliyor. Uyarılarınızın daha çok ciddiye alınmasını istiyorsunuz. Bugün bu konuda sert bir uyarı yapabilirsiniz.

Paranız olduğunda adeta savuruyorsunuz, olmadığında da katlanıyorsunuz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gereken bir dönem. Bugün küçük harcamalardan bile kaçınacaksınız.

Aklınızdan geçenleri doğrudan söylemek birilerini kırabilir. Daha diplomatça davranmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kişilere asla öğrenmemeleri gereken şeylerden bahsettiğinizi fark edebilirsiniz. Bu tür bir durumda, bu kişiler bu bilgileri kötüye kullanabilirler. Dikkat!

26 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamıza, saat 01:59 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisinde adım atıyoruz.  Sizler son yıllarda, hedefinize ulaşmak için mücadele vermektesiniz. İsteklerim şunlar ve bunları elde etmek için bir takım kişilerle bağlantı kurmalıyım, gerekirse alttan almalıyım demektesiniz. Bahsi geçen karşıtlık, yine işbirliğinde bulunmanız için sizi zorlayacak. Mümkün müdür, insanın hayallerini gerçekleştirmek için bunca savaştan yorgun düşmemesi. Tabii ki zordur. Ancak şimdi yaşam ona, -Kimseye uymak zorunda değilsin, bildiğin yoldan gitmelisin bağımsız ol ve kır zincirlerini, hayatın tadını çıkar diyerek ikazda bulunmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, tabii ki geldiğiniz noktayı, hedefinizi, ilişkinizi ve yaşamınızı tekrar ele almak gerekiyor. Saat 06:28 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız.  Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 13:58 Ay-Uranüs kavuşumu, gayet olumludur. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi aktif hale getirir. Modern düşünmenizi, yaratıcı çalışmalarda bulunmanızı, fikirlerinizi dile getirmenizi sağlar. Zaten böyle bir enerji altında, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Değişiklik  ve yeni olanı istersiniz. Saat 15:26-27 Ekim saat:09:08 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızda zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

26 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.

26 Ekim 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere asla bilmemeleri gereken şeyler anlattığınızı fark edebilirsiniz. Zira, bu kişiler ellerine geçen bilgileri kötüye kullanabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ağızda saklanamayan baklalar, devrilen çamlar veya ‘' Ne diyorsun? Bununla neyi kastettin? Kim? Ne? Ne zaman? Nasıl olur?'' dedirtecek olaylar yaşayabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Ortaya çıkan bilgiler, haberler, yapılan açıklamalar, meydana gelmiş olayların nedenleri v.b türünde ani gelişmeler şaşırtıcı olabilir. Ağzımızda tutmakta zorlandığımız sırlar veya bilgiler nedeniyle zor durumda kalabilir ya da karşı taraın açıklamaları sonrası ne yapacağımızı şaşırabiliriz. Farklı düşünceler ani parlamalara neden olabilir veya elektrik, elektronik, teknolojik, uzay ya da havayla ilgili başlıklarda şaşırtıcı olaylar yaşanabilir. Beklenmedik gelişmelere açık günlerdeyiz. Yeni deneyimlere açık olmak gerekiyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Evinizi düzenlemek için fırsat yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz.

26 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin için en iyisi neyse onu seçeceksiniz. Fakat biraz uzun sürebilir. Paraya olan ihtiyacınız seçiminizi etkileyecek.

26 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde mantıklı düşünmenize rağmen çabuk tepki verebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanların üzerinizde yarattığı baskı, bugünlerde en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

26 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda sorumsuz hareketlerden kaçınmanız gerek. Parayla ilgili mevzular yüzünden özellikle de kadınlarla aranızı açmamalısınız. Lüks harcamalarınız başınıza dert açabilir. Sevdiğinizle çıkacağınız tatilde geleceğe yönelik önemli bir gelişme yaşayacaksınız.

26 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

26 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>