Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun iyimserliğiyle sizin iyimserliğiniz birleşince ortaya dikensiz gül bahçesi çıkıyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Son günlerde şimdiye kadar alışmadığınız bir tempoda çalışmak sizi epeyce yordu. Bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliği canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Gitmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşmeyebilir ama bir süre sonra zam talebinde bulunabilirsiniz. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de gerçekleşmesi için uğraşmanız gerekebilir.

Üzerinde durmadığınız ufak tefek sağlık sorunlarınızla ilgili yakınlarınızın endişeleri var. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güveniniz had safhada. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların ne kadar isabetli olduğunun herkes farkında. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız haber bu ilişkilerinizin bir ürünü.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 04:38 itibariyle Kova burcunda iki  gün boyunca  ilerleyecek Ay, sıra dışı, heyecan verici aktivitelere yönelme arzumuzun işaretçisidir. Enerjimiz yüksektir ve etrafımızdaki kişilerle iletişimimiz güçlüdür. Her türlü görüşe açığızdır, bilmek, anlamak, deneyimlemek isteriz. Dünyayı farklı gözlerle izleriz. Yaşamın zorunlulukları yerine, eğlenceli yanlarının tadına varmak isteriz. Merak duyduğunuz konuları gidip yerinde görerek, bizzat dokunarak, temas ederek öğrenmeyi tercih edersiniz. Grup ilişkileri, dost ve yakınlarla bağımız güçlenir. Yeniye gönlümüzü açarız. Yeni olanı takip ederiz. Kendimizde uygulamak isteriz. Saat 09:49 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

21 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazıbirliklerinizi, planlarınız, yaptığınız düzenlemeler veya ilişkileriniz olması gerekenin dışında bir hal alabilir. Bu şartlarda, belli kurallarınızı duruma uygun şekilde esnetmeniz gerekebilir.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıbirlikleriniz, planlarınız ya da ilişkileriniz olması gerekenin dışında seyrediyor olabilir. Böyle anlarda, belli kurallarınızı duruma uygun şekilde esnetmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli : Sabaha karşı anlık kararlara ya da ani hareketlere bağlı sorunlu durumlar yaşamış olabiliriz. Oğlak burcundaki Ay nedeniyle, günün geneli sorumluluklar, görevler ve yapılması gereken işlerle geçebilir. Olaylara daha gerçekçi yaklaşabilir ve kararlı hareket edebiliriz. Akşama doğru ise, açılar gerilimi artırabilir. İkili ilişkilerde zıtlaşmalar görülebilir. Uyumlu olmaya çalışmak lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimsel alanlarınızda yapmanız gerekenleri kolaylıkla halledeceksiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hızlı iletişim trafiğinizle yerinizde duramayabilirsiniz.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda özgürlük temaları biraz daha fazla vurgulanabilir. Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi testten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var.

21 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

21 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 51" R
Ay
Boğa
15° 09' 35" R
Merkür
Başak
20° 52' 24" R
Venüs
Terazi
27° 55' 17" R
Mars
Yengeç
09° 39' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 36"
Satürn
Balık
15° 01' 50"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 37"
Lilith
Terazi
09° 18' 19"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>