Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözünüzü karartmadan önce birkaç kez daha düşünmenizde yarar var. Böyle bir ilişkinin ne getirip ne götüreceğini çok iyi saptamanız gerekiyor. Büyük üzüntülere yol açabilir gibi görünüyor.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Çoktandır düşürdüğünüz standardınızı, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu sıkıntılar gözünüze sıkıntı gibi bile gelmiyor. Ama tedbiri yine de elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Sizi sürekli üzen biri var. Ama onu yaşantınızdan çıkartamazsınız. Daha az üzüntü yaşayabilmenin yolunu bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırmanız veya girişimlerinizde kendi çıkarlarınızı ön plana almanız işlerin akışkanlığını arttırarak başarılı sonuçlar almanıza yardım edebilir. Dolayısıyla, diğerlerinin taleplerini ikinci planda tutabileceğiniz günlerdesiniz.

23 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:22  Merkür-Pluto mücadeleci görünümü, Cuma günümüzün ilk etkili görünümüdür. Bu enerji,  işlevini yitirmiş veya artık anlamı, önemi kalmamış her şeyin  devre dışı bırakılması anlamındadır. Kazancımızla alakalı konularda endişeli olabiliriz.  Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak   mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur. Gerginlikten uzak durmanın yolu, kibar bir şekilde görüşmektir. Baktınız ki, anlayacakları yok. En azından birkaç gün daha beklemek yararlıdır. Saat 08:18 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, ailemiz ve değerlerimiz söz konusu olduğunda hassas düşünürüz. Ay, Balık burcunda yücelir. Kişi ne kadar olumsuz şartlar altında olsa da, iyimser düşünmesi kolaylaşır. Sadece kendinizi değil, size ait olan sınırları, kişileri ve inandıklarınızı sevgiyle donatabilmenizde destekleyicidir. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez. Bu enerji, gizlide kalmış henüz açığa çıkmamış yeteneklerinizi kullanabilmeniz ve keşfedebilmenizde destekleyicidir. Kişi bu etki altında güzel bir yuva hayal eder. Saat 10:43 Venüs-Pluto olumlu görünümü,ve parasal konularda çok iyi düşünmek lazım. Çok çalışmaktasınız. Bir yandan işin gereklerine uygun şekilde insanlarla anlaşmak diğer taraftan finansal açıdan güçlenmek için mücadele etmek kolay değil. Saat 11:48 itibariyle Mars-Chiron karşıt görünümünde, bir yandanhayatımız ile ilgili mevzularda titizleniyoruz. Diğer yandan elimizi kolumuzu bağlayan durumlar bizi sıkıştırıyor. Hak ettiğimizi düşündüğümüz ancak almakta zorlandığımız öyle çok şey var ki. Bazen hayata katılmak dahi istemiyoruz. Çünkü elimizden gelmeyen durumlar nedeniyle pek tadımız tuzumuz yok gibi. Oysaki kendimize lütfen iyi davranalım. Hemhem iç dünyamızla ilgili konularda krizlerin üstesinden gelmek istiyorsak özgüvenimizi ayakta tutalım. Saat 13:34 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde  pek keyifli olmayabiliriz. 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, geriye çekilip olan bitene ve bundan sonra yapmanız gerekenlere bakabilme zamanıdır. Bu bir yüzleşme zamanıdır. Kendinizi toparlamak şöyle bir kafanızı dinlemek, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmek tabii ki faydalıdır. Ancak her Yay burcu böyle hissetmeyebilir. Hayata bakış açınız, bugüne dek yaşadığınız deneyimler, içinde bulunduğunuz şartlar veya karakter yapınız gereği süreci zorlu geçirmeniz de mümkündür. Bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir. Hafta sonuna doğru,hayatımız ile ilgili mevzularda titizleneceğiz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,  

23 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay, sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Fakat işinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız.

23 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırmanız ya da kendi çıkarlarınıza öncelik vermeniz, hem işlerinizin verimini artıracak hem de kısa zamanda başarılı sonuçlar elde etmenize yardım olacak. Dolayısıyla, başkalarının taleplerini ikinci planda tutabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli : Farklı ve sıra dışı düşüncelere açık bir gündeyiz. Yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Toplantı, görüşme ve randevularımız olabilir. Sabah saatlerinde ise sıra dışı gelişmeler ve ufak tefek sürprizler bizi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ekim 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

23 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda oldukça tatmin edici sonuçlar birbirini izleyecek. Beslenmenize dikkat edin. Az yemeye çalışmak yerine dengede olmaya çalışmalısınız.

23 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Enerjiniz düşük çalışacağından sağlığı- nıza dikkat edin. Bugün parasal konularda güçlü ilişkiler kuracaksınız.

23 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

23 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>