Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda parıltılar var. Sevgilinizin dışında da hayli yakın ilişkiler içindesiniz. Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Yakında bazı tartışmalarınız olabilir.

Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Bu,yaşamında kendinizi tama tanımıyor oluşunuzdan ileri geliyor. Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı.

Para idaresinde oldukça amatörsünüz. Bu yüzden her ayın son haftası kabusunuz oluyor. Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler görünüyor.

Bugünlerde zihniniz fazlaca karışık. Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını bazen unutuyorsunuz. Hangi şekilde olursa olsun hayatınıza sokmaya karar verdiğiniz birini, en ince ayrıntılarına kadar mutlaka anlamak istiyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken detaylar var. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüzü,  saat 06:07  Ay-Pluto görünümüyle karşılıyoruz. Bu enerji, zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyici olan bu görünüm,  engelleri kolayca  aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Saat 07:29 Ay-Venüs karşıtlığında, evimiz içinde sevgi ve şefkat duygusu, ılımlı davranışlar bizim için çok önemli. Çünkü huzurumuz  buna bağlı. Ne kadar mutlu ve doyumlu isek,  o denli başarılı olacağımızın farkındayız. Saat 09:41 Ay-Jüpiter karşıtlığı, evimiz-ailemiz,hayatımız, sorumluluklarımız bizi ne kadar zorlasa da, bu saatlerde biraz mola vermek, şöyle bir kendimizi rahatlatmak faydalıdır. Saat 14:18-25 Ekim saat 09:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre boyunca, dikkat edilecek husus, kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

24 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi,başarınızda da sizi zorluyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz, aileniz ya da duygusal yaşamınızla ilgili konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak ipuçlarına ulaşabileceğiniz günler. Ancak, bu tür ipuçlarına ulaşabilmek için, maceraya atılmaktan korkmamanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli : Öğlen saatlerinde tamamlanması gereken işlerimiz, üst üste gelen sorumluluklarımız üzerimizde baskı yaratabilir ya da karamsarlaşabiliriz. Ancak, genel anlamda ikili ilişkilerde çekim enerjisinin arttığı, ilgi duyulan kişilerle bağlar kurulabilecek ya da gizli ilişkilere göz kırpan birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerde bu hafta tutku ön planda.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ve biraz dağınık olabilirsiniz. Aynı zamanda elde olmayan nedenler de söz konusu.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamı üzerinde kafa yorarken, yerine getirmeniz gereken görevlere odaklanın. Zihninizi meşgul eden bütün düşünceleri bir kenara bırakın.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşırı harcamalardan kaçınmanız gereken günlerdesiniz. Hafta sonu boyunca, yeni kişilerle tanışabilir veya kısmen tanıdığınız kişilerle güçlü arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

24 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde misafir ağırlamak veya misafir olacağınız ortamlarda bulunmak söz konusu olabilir. Ailenize karşı minettarlığınız yüksek olacak. Onlar için yapacaklarınız sizi mutlu edecek.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş Akrep burcuna giriş yapacak. Daha içe dönük olabilir, kendinizle kalmak isteyebilir, iç dünyanızı sorgulayabilirsiniz. Hayatın neresindeyim, hedeflerim neler gibi konuları sıkça düşünebilirsiniz. Bu bir aylık süreç yeni başlangıçlar yapmak için pek elverişli zamanlar değil açıkçası, elinizde ki potansiyel işleri bitirmenizde yarar var. Sağlığınızda da özen göstermelisiniz, bünyenizin zayıf olacağı bir sürece giriyorsunuz.

24 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emir vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>