Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çok mutlusunuz. İlişkinizle ilgili yanlış olduğunu düşündüğünüz bazı davranışlarınızı bir daha tekrarlamama niyetindesiniz. Sevgilinizin bazı huylarını anlamakta güçlük çekiyorsunuz.

İş hayatınızla ilgili yaşadığınız kararsızlık doğru yaklaşımlarda bulunmanızı etkiliyor. Kariyerinizi nasıl şekillendireceğiniz konusunda artık bir karar vermeli ve bu karar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

Maddi konularda içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulma arifesindesiniz. Yakın zamanda elinize geçecek bir miktar para sizi oldukça rahatlatacak. Uzun vadede maddi durumunuz çok parlak gözüküyor.

Havalardaki mevsimsel değişimler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Giyim kuşamınıza ve beslenmenize önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. Gün ile ilgili bazı planlarınız olabilir. Bu planları rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Ailenizden birinin davranışlarından hiç hoşnut değilsiniz. Bugün onunla uzun bir konuşma yapabilir ve sorunların kaynağını öğrenebilirsiniz. Size hazırlanan güzel bir sürpriz var.

28 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. İhtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Saat 06:16 Ay-Pluto görünümü,  çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. Saat 10:50 Ay-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi anlamda güvende olmak arzumuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir hayat sürmek, kazanmak, ilerlemekten yanayız. Bunun için ne yapmamız gerekiyor, bunlar üzerinde duracağız. Saat 12:54 Ay- Chiron olumlu görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Saat 14:23 Ay-Venüs görünüm etkisi altında,hayatımızla ilgili konularda maddi ve manevi şekilde tatmin olmak isteyeceğiz. Güven içinde olmak, rahat etmekten yanayız. Eğer işimiz bize bunu sağlamıyorsa veya özel ilişkimizde bir sorun varsa, bunun çözümlenmesi gerektiğini düşüneceğiz. Saat 18:21-29 Ekim saat:09:25 arasında Ay-boşluk etkisi altında çabuk karar vermeyelim. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

28 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dakika değişiklikleri veya kurtarılması için çaba harcanması gereken konular söz konusu. Bazı konularda önemli bazı yerleri atlıyor olabilirsiniz. İhmallere veya dikkatsizliklere bağlı sorunlar oluşabilir. Arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda sonlanma veya sonuçlanma enerjileri devrede. Sağlığınızı korumalısınız.

28 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişileri yatıştırmakta veya eğlendirmekte zorluk çekebilirsiniz. Bu kişiler her kimse, hiç de uzlaşma veya eğlenme havasında olmayabilirler. Dolayısıyla, enerjinizi başka konulara ayırmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Girişken ve enerjik bir gündeyiz. Her ne kadar dün meydana gelen dolunayın etkisi ufak tefek gerilimler yatmaya devam etse de, bugün, Ay'ın olumlu açıları yaratıcılığımızı yükseltmekle kalmayıp, aşk, ilişkiler, estetikle bağlantılı işler, alışverişler için de zihnimizin açılmasına yardım ediyor. Dekoratif anlamda ya da giyim eşyası seçiminde isabetli kararlarımız olabilir, kendimizi enerjik hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

28 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlamaya yer arıyor gibisiniz. Ancak siniriniz çabuk geçecek. Diğer insanları düşünerek hareket ettiğiniz de iyimser olduğunuz fark edilecek.

28 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanmanız gerekiyor.

28 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu dolunay , yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğerarıyor iseniz bu dolunay  ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz

28 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

28 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 09" R
Ay
Boğa
13° 44' 19" R
Merkür
Başak
20° 41' 33" R
Venüs
Terazi
27° 48' 11" R
Mars
Yengeç
09° 35' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 16"
Satürn
Balık
15° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 30' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 51"
Lilith
Terazi
09° 17' 40"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>