Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Spora Başlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her türlü sorunu geride bırakacak ve mutluluğa adım adım yaklaşacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konuları çözüme kavuşturacaksınız. Her türlü sorunu çözüme kavuşturma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bir şeyleri daha farklı yapma ya da yaşama isteği duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz bir konunun size olan katkılarını araştırmak ve bunları kullanmaya çalışmak sizi bu anlamda motive edebilir, rehber olabilir. Çevrenizdeki insanlardan gelen bazı geri dönüşleri doğru değerlendirmediğinizi fark edebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayal gücünüzü harekete geçirecek ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanızı sağlayacak fırsatlar karşınıza çıkabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla anlaşmayı vebirliği yapmayı önemseyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel yolculuğunuza odaklanabilir, ruhunuzu besleyici aktiviteler yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğin spora yeniden başlama kararı alabilirsin. İlk önce ağır antrenmanlar yapmaktansa hafif bir başlangıç yapmayı tercih ediyorsun. İlişkisi olmayan Yay burcuysan, yalnızlığa günden güne daha fazla alışıyor olabilirsin. Hayatına yeni birini almak eskisinden daha zor olabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başka bir işle ilgilenirken bile kafanızda hala eski konuşmalar dönebilir. Zamanın ilerlediğini, artık orada olmadığınızı, hatta o konuşmadaki insanların da hayatınızda yer almadığını düşünerek bu durumdan çıkmalısınız. Kendinizi odaklamak için daha iyimser ve ileriye dönük fikirler bulmalısınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yakın çevrenizdeki tanıdıklarınızla bir araya gelme imkânı bulacaksınız. Banka veya postanedeki ufak işlerinizi halledebilirsiniz. Eğitim konularında olumlu gelişmeler gözüküyor. Alacağınız haberler yeni girişimleriniz için fırsat yaratabilir. Ticari konularda ise rekabet gerektiren durumlar içinde gözüküyorsunuz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevreniz genişleyebilir. Duygusal olarak kendinizi daha iyi hissetmek için alışverişe yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız gezintiler kafanızı rahatlatacaktır.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi olarak yavaş yavaş da olsa bir ilerleme göreceksin ve bu durum işler konusunda daha motive olmanı sağlayacak bugün. Daha verimli bir gün geçirmek için daha kolay odaklanabileceksin bu sayede. Kendine daha fazla güvenmelisin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, biraz yavaşlamak şu anda size oldukça iyi gelebilir. Daha disiplinli uğraşlardan özellikle keyif alınabilir. Yine de günün ilk yarısında başkalarının sorunlarına sürüklenebilirsiniz ancak dikkatinizi dağıtacak şeyleri engellemeniz ve başkalarının işleri siz olmadan halletmesine izin vermeniz gerekebilir. Bu gün, ayrıntılara dikkat edilmesi veya yüksek miktarda enerji sağlanmasından yana değildir ancak değerli eşyalarla, yaratıcı faaliyetlerle ve bakım görevleriyle ilgilenmek için iyidir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde bukuşmakta çok sorun yaşanmayacak. Tüm problemleri yakın zaman içerisinde ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerdehayatınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>