Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyalsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın daha heyecanlı ve tutkulu hissetme ihtimaliniz var. Yaklaşımlarınız da yavaş yavaş farklılık göstermeye başlıyor.

Mesleki olarak tutarsızlıklardan uzak durmaya çalışın. Üzerinize düşeni en doğru şekilde yapmanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde kullanmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız yerle ilgili sorunlarınız olabilir. Bir düzen kurduğunuz için bozarmadığınız sisteminiz, sorunların çözümüne destek olmuyorsa sizi de mutlu etmiyor demektir. Sizi bir noktada kalmaya neyin mecbur ettiğini bulmaya çalışmak, bu aşamada yol almanız için yardım edecektir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özel hayatınız, ticari ilişkileriniz veyahayatınızla alakalı pozitif gelişmelerin olabileceği bir gün sevgili yaylar. İlerletmek istediğiniz konularda rahatlıkla harekete geçebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Seyahat planları gündemde olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde oldukça az vakit geçireceksin. Günün büyük bir kısmını arkadaşlarınla birlikte geçirmek isteyebilirsin. Aile bireylerin arasında küslükler söz konusuysa arayı düzeltmek için yapıcı adımlar atacaksın. Ani telefon ve haberler seni şaşırtacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, tam da dengene göre birisiyle tanışabilirsin. Bilgisayar, telefon gibi teknolojik aletlerin aniden bozulabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel sınırlarınızın olmasına özen göstermelisiniz. İlk vazgeçtikleriniz istekleriniz, hobileriniz, ihtiyaçlarınız olmadığında hayat kalitenizi arttırabilirsiniz. Suçluluk ve yetersizlik hissinizi, saklanmak için değil ortaya çıkacağınız yeni alanlar için bir ittirici güç olarak kullanmalısınız. Bakış açınızı değiştirin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde sizi sorumlu kılan konularla ilgilenmeniz gerekecek. Kendi içinizde yaşadığınız duygusal baskılara rağmen yapıcı desteklerle yön bulmanız mümkün. Özellikle eldeki kaynaklar üzerinden atılacak adımlar şanslı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Maddi konularda büyük riskler almamalı, biraz temkinli olmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenmek için zaman ayırmanız gerekiyor ve arkadaşlarınız da organizasyon konusunda yardımcı olabilir. Sevdiklerinizin önerilerine kulak verin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnandığın şeyleri savunmak ve kendi fikirlerini ifade etmek için geri durmamalısın bugün. Kendini istediğin gibi rahat bir şekilde ifade edebilmelisin. Bugün kelimelerle aran çok iyi olacak. Bu güzel yeteneği seni sıkan mevzular için kullanarak çözüm üretebilirsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün bir parçanız yerleşmek ve biraz sessizliğin tadını çıkarmak istiyor. Yine de enerjiler zihninizi yeni olasılıklara açık tutmak için uygundur. Yaşamın bu alanlarında ani yeni anlayışlar, program değişiklikleri veya sürpriz haberler olabilir. İş, ev işleri veya sağlıkla ilgili konuları ele almak için yaratıcı yeni yöntemler kapıda olabilir veya yeni bir projeye başlamak için ilham alabilirsiniz. Konuşmalar açık sözlü ve canlandırıcı olabilir. Yeni bilgiler olumlu değişiklikler yapmanıza ilham verebilir. Kafanızda dönen fikirler olabilir ve bu heyecan vericidir ancak aynı zamanda hepsini takip etmesi zor olabilir!

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ayrıca partnerinizle iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>