Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şok Edici Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi zorluklar içerisinde bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, birlikte olduğunuz kişiyle aranızı iyi tutmaya çalışın. Dengeleri zorlamamanız gerekmekte.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Enerjinizi en doğru şekilde kullandığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların da arkasında durmanız gerekiyor.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. Harcamalarınızı dengelemeyi başardığınız takdirde kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Güzel gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konularda bazı sorumluluklar almanız gerekebilir. En iyi şekilde fayda göreceğiniz bir şeyler varken kendinizi bir yanılgının ya da yorgunluğun içine hapsetmemelisiniz. İyi olduğunuz her şeyi geliştirmeye devam edin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi hedeflerinizi gözden geçirerek daha doğru bir yol haritası belirlemek için iyi bir zaman olabilir. Kendinizi ifade etme yeteneğiniz yüksek olacak ve çevrenizde fikirlerinizi etkileyici bir şekilde iletebileceksiniz. Bununla birlikte, iletişim sırasında bazı dikkatsizliklere dikkat etmenizde fayda var. Özellikle, karar verirken acele etmek yerine detayları dikkatlice incelemeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, bugün büyük adımlar atabileceğinizi unutmayın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak da size iyi gelebilir. Kendinizle ilgili hedefleriniz üzerinde odaklanmak için bu zamanı kullanın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende hiç beklemediğin bir çiftin ayrılık haberini alabilirsin. Bu haber deyim yerindeyse sende şoke etkisi yaratacak. Aşk konusunda fikirlerin günden güne değişiyor. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, daha rahatimkanları olan bir yerde çalışmak isteyebilirsin. Yeni işe başlayacak olanlardansan, evraklarını kontrol etmende fayda var.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkanlarınızı nasıl kullandığınız önemlidir. Bugün yaptıklarınızın, davranışlarınızın ya da size sunulanların hayatınıza nasıl sirayet ettiğini düşünerek bir çıkarım yapabilirsiniz. Her gün değişirken sizin bu değişime nasıl ayak uydurduğunuz, günler geçip gittiğinde belli olacaktır.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler yapmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizde aceleci davranmayın. Kolayca risk alabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün olaylar sabrınızı ölçebilir. Otorite tarafından manipüle edildiğinizi hissedebilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresli hissedebilir, beraberinde beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda doğru tepkileri verdiğinizden emin olun.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün acele etmemelisin. Seni aceleye getirmeye çalışan kişilere karşı da dik durmalısın. Çevrendekilerin senin tepkilerinden faydalanmaya çalışması seni üzmesin. Zira buna fırsat vermezsen bir şey olmayacak.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi arzularınız acil ve güçlü. Nitekim bugünün erken saatlerinde, bu istekler gerçekten kalbinizde olanı yansıtmayabilir. Aslında, eğer bazı şeylerden kaçınıyorsanız ya da kalbinizde olanı görmeye tam olarak hazır değilseniz, arzularınız sizi bir düzeyde yoldan saptırabilir. Şimdi mümkünse büyük seçimleri bekletmek mantıklıdır. Kendinizi keşfetmek için kendinize biraz yer açmak iyi gelebilir. Bir dereceye kadar vicdanınıza yük olabilecek ev işleri veya sorumluluklar için istekli olmayabilirsiniz ancak zihninizi rahatlatmak için buna ihtiyacınız var.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi işlerinizle ilgili konulardaki hassasiyetinizi bir türlü gösteremiyorsunuz. Birbiriyle ilişkili gelişen her bir adımın, atlamadan takipçisi olmalısınız. Aksi takdirde başkalarında hata aramaya başlıyorsunuz

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolsüz enerjiler senden çıkar ve yine sana dönebilir bugün. Kıskançlık, dedikodu, hırs, gerginlik, kavga ve ağız dalaşı kontrolsüz enerjilerden bazılarıdır. Bu gibi ortamlardan lütfen uzak dur. Aurandan sadece sevgi yayılsın. Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Hayatına kaldığın yerden devam etme zamanı artık.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, para, kredi veya ameliyat konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı gerektiği gibi ifade edemediğiniz için anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Daha açık ve içten olun. Bugünyerinde tartışmaktan ve olayları abartmaktan uzak durun. Bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Parasal anlamda önemli oranda bir rahatlama söz konusu. Gergin ortamlarda bulunmak sağlığınızı da etkiliyor.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>