Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gündeminde Sosyal Medya Var Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aynı düşünce içerisinde olsanız da ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanabilirsiniz. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzaklaşmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Öncelikleriniz sürekli olarak değişim göstermekte. Tam olarak hangi yönde ilerlemeniz gerektiğine de karar veremiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Koşullara uygun hareket etmenin sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gün birbirinin aynısı olmadığı gibi ilişkiler, beklentiler ve bunların tecrübeleri de aynı olmayacaktır. Kendinizi bu yanılgıdan, korkudan çıkarmalısınız. Şans vermek istiyorsanız, şansı önce kendinize tanıyın ve yaşamın gidişatına güvendiğiniz günlerden feyz alın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hayat dolu olmaya devam edeceksiniz. Kendinizi heyecanlı ve coşkulu hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olacak. İçinizdeki yaratıcı gücü ortaya çıkarmak için zaman ayırın ve bu enerjiyi yapıcı bir şekilde kullanın. İlişkilerinizde de olumlu gelişmeler ve iletişim artışı olabilir. Kendinizi ifade etmek için fırsatları kullanın ve yakın ilişkilerinizi güçlendirin. Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız, dinlenmeye ve stresten uzaklaşmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yay burcuysan, çalışanlarının motivasyonunu önemseyebilirsin. Bu konuda birtakım yenilikler veya organizasyonlar yapmaya karar verebilirsin. İlişkisi olanlardansan, partnerinin sosyal medya paylaşımları seni rahatsız edebilir. Bu konuyu onunla konuşmak isteyeceksin. Uyku saatlerini düzenlemende fayda var.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişken olmalı, birşeyleri insanlardan beklemek yerine kendiniz müdahale edebilmelisiniz. Bu durum, başkalarına yüklediğiniz anlam ve suçu azaltacaktır. Hissettiklerinizi en iyi şekilde ifade edebilmek için dil ve kelime bilginizi geliştirmenizde fayda var.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi psikolojik açıdan meşgul eden ve sıkıştıran bazı huzursuzluklar olabilir. Enerjinizi daha iyi planlamaya bakmalısınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz hat safhada. Sürekli umudunuzu yeniliyor ve olayları sevgiyle karşılıyorsunuz. Bu pozitif haliniz dostlarınızın dikkatini çeliyorsunuz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından mesajlar alabilirsin. Onunla yapacağın görüşme her ikiniz için de önemli olabilir. İletişim konusunda farklı durumlara açık olmak sana beklediğinden daha fazlasını katabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi işleri biraz yavaşlatmak mantıklı geliyor. Bugün bedeninize ve zihninize ilgi gösterirseniz, onları rahatlamak ve iyi çalışmak için ihtiyaç duydukları şeyleri beslerseniz, akıllı kararlar verme konusunda daha iyi bir konumda olacaksınız. Özellikle bir projenin sonuna doğru ilerliyorsanız, perde arkasında belirli bir düzeyde çalışmak artık uygundur. Yarım kalan işleri bitirmek tercih edilir. Aynı zamanda, kaynaklarınızı yönetme arzunuz güçlüdür ve duygusal olarak bu ihtiyaca uyum sağlarsınız. Şimdiden plan yapın ancak gelecek daha yoğun günlere hazırlanmak için enerjinizi korumanız da uygun olacaktır. Sınırlarla ilgili bazı kafa karışıklıkları veya değerlerdeki farklılıklar bugün ilerleyen saatlerde göze çarpabilir ancak her şeyin yoluna gireceğine güvenmelisiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygularınızı saklayabilir, içsel dünyanıza odaklanabilirsiniz. Maddi konularda kazanç fırsatları artabilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizle ilişkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız mümkün. O bu davranışa ılımlı yanıt verecek. Amirleriniz değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>