Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, doğru olan ne ise ona yönelmeye çalışmalısınız. Enerjinizi doğru yönettiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceği unutmayın.

Mesleki anlamda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir yola atılmak, size daha güçlü, bilinçli ve sağlıklı bir yaşam sunabilir. Geçmişe üzülmek yerine, kazanacaklarınıza odaklanın. Eşinizden ve ailenizden destek alarak, maddi ve manevi yönden rahatlayabilirsiniz; sağlığınıza özen göstermelisiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak ve içsel rehberliğinizi takip etmek size fayda sağlayacaktır. Ekip çalışmalarında liderlik yapabilir ve insanları bir araya getirerek ortak hedefler için çalışmalarınızı organize edebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve uyumlu davranarak sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek başarılı adımlar atabilirsiniz. Biraz da kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi unutmayın.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu sektöründe çalışan bir Yay burcuysan, senden fikir almak isteyen kişilere yardımcı olmak önceliğin olacak. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerinin ailesiyle tanışma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Yatırım yapmayı düşünüyorsan, senden tecrübeli kişilerin tavsiyelerini göz önünde bulundurmak isteyebilirsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınız, aile ihtiyaçları ve maddi konular ön planda olabilir. Gerçekçi planlar ve çaba ile bunları aşabilirsiniz. Aile üyelerinizin desteği önemlidir. Taşınma, ev alma gibi konularda karar vermeniz gerekebilir. Gizli durumları çözmek ve elinizdeki imkanları değerlendirmek size huzur ve refah getirecektir. 

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay sizi kritik açıdan etkileyen konuları ve bazı hassasiyetleri öne çıkarmakta. Bu dönemde endişelerinizi aşacaksınız.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle yaşama potansiyeliniz olan fikir çatışmalarına karşı dikkatli olun. Geçmişi artık arındırdığınız ve geride bıraktığınız bir dönemdesiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünveya farklı bir ortamda tanıştığın bir insana yakınlık hissedebilirsin. Tanışacağın bu kişinin aşk konularında sana güzel etkileri olabilir. Kendini dış ve güzel etkilere açman ve aşk konusunda daha yapıcı olmaya zorlaman gerekecek.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün bir tutkuyu takip etmek için kapılar açabilir. Bu ihtiyaçlarınız, motivasyonlarınız ve daha derin arzularınız hakkında bilgi edinme konusunda yoğun bir ilgi uyandırabilir ve sizi önemli yaşam tarzı veya psikolojik değişiklikler yapmaya güçlendirebilir. Bir ilişkide veya bir projede daha fazla tutku ve yoğunluk arayabilirsiniz ve sizin için önemli bir şeye kendinizi adamaya hazırsınız. İçsel gücünüzü fark edebilir ve hayatınıza gereken değişiklikleri getirmede daha güçlü ve etkili hissedebilirsiniz. Ayrıca birine veya bir şeye borçlu hissettiğiniz bir konuda sorumluluk alabilirsiniz. Kalbinizi takip ettikçe, bağlılığınız ve özveriniz artar ve niyetle karşılaşırsınız.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedebilir ve sığınma duygusu içinde, arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün Sirius yeni ayı ile; finans, özel hayat veya sağlığınızla ilgili süreçlerde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyor olmanız sizin hatanız.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>