Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu olduğunuz bir beraberlik yaşıyorsunuz. Bugünlerde sevgilinizle bazı planlar yapıyorsunuz. Bu planlar baş başa bir hafta sonu tatili olabilir.

İş hayatınızda bir haberle ilgili olarak eliniz kulağınızda. Bu haber içten içe üzülüyor ama bir bakıma da seviniyorsunuz. Yeniolanakları kapınızda, sabırlı olun.

Para konularında alacağınız bazı haberler moralinizi yerine getirebilir. Beklemediğiniz maddi kazançlar bugünlerde yapmayı planlamadığınız harcamaları yapmanıza neden olabilir.

Aile içindeki bir sorunu kısa zamanda konuşarak halletmelisiniz. Aksi halde bu sorun dallanıp budaklanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkanızdan yürütülen işler veya yapılan dedikodular konusunda tedbirli olabilirseniz, olumlu süreçtesiniz. Etkileyici kişilerle karşılaşabilir, romantik veyabağlantılı ilişkiler içerisine girebilirsiniz.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız, Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Saat 06:35-18:47 arasındaki zaman dilimi içinde, dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir. Bu süreyi doğru bir biçimde değerlendirmenin yolu,  soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor. Maddi açıdan dışarıdan kaynak bulmak ve yenilenmek adına girişimci olmak konusunda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yakın çevrenizle iletişimde bulunarak çatışmalara neden olabilir. Hiç ummadığınız birveya özel bir meselenin istemediğiniz şekilde sonuçlanması canınızı sıkabilir. Ben derim ki, hemen panik olmayın. Olayı sakin bir şekilde bir daha gözden geçirin. İlişkilerde kapristen uzak duralım. Her burç mensubu boşluktan etkileneceği için, bize düşen hem kendi hem de insanların duyarlılığının farkında olmaya çalışmaktır. Saat 18:47 Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında, biz de kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet güçlenecektir. Saat 20:06 Ay-Merkür görünümünde, hisleriniz öylesine kuvvetli ki, sizden bir şey gizlenmesi, arkanızdan bir işler çevrilmesi mümkün olmadığı gibi, bunları anında saptamanız kolay. Herhangi bir durum üzerine biraz odaklandınız mı, onun ardında neler saklı hemen tespit edebilirsiniz. Ancak kendinizle ilgili bazı önemli sırlarınızı dikkatle korumaya özen gösteriniz. Kim dost kim düşman bilemeyiz. 2 Kasım saat 10:06-20 Kasım saat 21:43 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Mali konular, bütçeyle alakalı meseleler yine önemini koruyor. Dostu ve düşmanı bilmek isteyeceğiz. İster özel hayatımız isterortaklığımız veya mesleki konularda olsun fark etmez, düşüncelerimizi, planlarımızı kimseyle paylaşmaya, konuşmak istemeyebiliriz. Çıkarlarımızı önemseriz. Bir takım sıkıntılarımıza nasıl bir çözüm bulacağım diye endişeleniriz. Bu hallerin tümü aslında psikolojik ve fiziksel anlamda bizi yorar, kimi zaman sırf bu yüzden gözlerden uzak kalırız. Bu gözden uzak halimiz, birüzerinde araştırma, çalışma, kafayı yorma, odaklanma anlamında yararlıdır aslında. Böylece dağılmadan çalışabiliriz. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

2 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, arkanızdan yürütülen işlere veya yapılan dedikodulara karşı tedbirli olmanızda da fayda var. Ayrıca, karşılaşabileceğiniz etkileyici kişilerle aranızda görünmeyen bir etkileşim yaşanabilir, romantik veyabağlantılı ilişkiler içerisine girebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar yoğunluk var. Motivasyonumuz ve yaratıcılığımız yüksek, şefkat ve empati duygularının ön planda olabileceği bir gündeyiz. Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir. Ev, aile, toprak, vatan, millet ve gayrimenkul başlıklı konular ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işte patron olmak istiyorsunuz. Takım çalışmaları size göre değil ancak kendi sisteminizde çalıştığınızda mutlak başarıya sahip olabiliyorsunuz.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anma ihtiyacınız bu dönemde hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür'ün Akrep Burcu'na geçişi ile sezgileriniz, varsa bir takım pisişik yeteneklerinizde artışlar meydana gelebilir. Bu dönem zihnen düşünmek, organize etmek, hayal etme zamanı ama bunları fiziksel dünyaya aktarmakta zorlanabilirsiniz. Venüs, Terazi Burcu'na geçiş yapacak. Sosyal çevrenizden oldukça destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti, davet, konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler.

2 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

2 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>