Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtçü biri olarak biliniyorsunuz. Bu özelliğiniz, aşk dünyanızda hoşlukların ötesinde bir ilişki yaşamanıza mani olabiliyor. Oysa gönlünüz şu günlerde ciddi bir ilişkiye çok hazırlıklı görünüyor.

Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor.

İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınızın kabusu gibi. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek becerikli görülmüyorsunuz.

Yapmacık davranışlara karşı çok tavırlısınız. Fakat bu tepkimecilik, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırma derecesine varmış gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek.

5 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay, saat 05:22 itibariyle etkili olacak ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek. İş ortamında planlama dışı oluşabilecek durumlara karşı tedbirli olmamızda yarar görüyorum. Saat 14:35 Ay-Satürn görünümü, olayları gereğinden fazla endişeli hatta bazen sanki her şey üstümüze geliyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Etrafımızda olan bitene bilinçli bir şekilde bakmakta, sakin yaklaşmakta zorlanırız. Her şeyin ardında yatan bir başka neden ararız. Bu bakış açısı, bu görünümün doğasında vardır. Ancak bizim de durumları ele alırken bilinçli düşünmeye çalışmamız gerekiyor. Saat 16:11 Ay-Merkür görünümü, toplumda kabul görmenin ve daha iyi yerlere gelmenin, dolayısıyla çok kazanmanın yollarını gözden geçirebilirsiniz. İfade ve iletişim yeteneğinizi öne alarak ve yaratıcılığınızı muhakkak devrede tutarak işlerinizin takibini iyi yaparak dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkündür. Saat 19:35 Ay-Neptün karşıtlık etkisi, içinize sinmeyen veya ters giden bazı meselelerde hemen tepki vermek yerine, konuşmanın daha doğru olacağını gösteriyor. Ne kimseye bağımlı olup hakkımızı yemelerine izin verelim ne de gergin davranıp yanlış işlere kalkışalım. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,    

5 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslarınızın ön plana çıkmasıyla kişisel zevklerinizi arka plana atabilir, partnerinizi ihmal edebilirsiniz. Toplumsal yaşantınızda size olumlu ufuklar açacak, yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. Bugün, cesaretinize güvenmeli ve kendinize yeni bir şans vermelisiniz. Olaylar istediğiniz yönde gelişecek.

5 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor. Aşırılıklara ve abartılara kaçmanız sıkça görüştüğünüz bir kişiyle sorunlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatleri civarında bazı gecikmeler, ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir. Engellenmiş hissedebiliriz, ama öğle sonrası saatlerde yine kendimizi yazılı ya da sözlü olarak doğru şekilde ifade edebiliriz. Planlı ve organize davranabileceğimiz saatlerde olacağız. Yapılacak işler bizi bekliyor. Ancak, akşam saatlerinde yanıltıcı durumlar ve kişiler devrede olabilir. Kafamız karışabilir veya isteksiz, dalgın ya da kararsız olabiliriz. Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. İlerlemek için kendinizde yüksek motivasyon hissedebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili mevzularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Annenizi gün içinde ihmal etmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

5 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve sağlık alanında başarılı olduğunuz bir gerçek ancakkonusunda bu sıralar aklınız biraz dağınık ve hata yapmaya müsaitsiniz. Sakin olun.

5 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik yerlerden alacağınız desteklerle parasal olarak kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Bu gelişmeleri ailenizdeki insanlarla paylaşarak onları da olaya dahil edeceksiniz.

5 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gereken önemli sözleşmeler gündeme gelecek. Bu sırada sözleşmenin maddelerini dikkatle okumanız gerek. Aldatılmaya müsait bir dönemdesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber konusunda olumsuz yanıt alabilirsiniz.

5 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

5 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>