Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ayırdığınız zamanın azlığı, karşınıza sorun olarak çıkartılmıyor. Ama ilişkinizin bu razı tavrı da sizde bazı endişeler uyandırabiliyor. Bu endişeler sizi, zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek.

Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir.

Yakında bu konuda, birisiyle ilgili bir dayanışma çalışması içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratacak. Parayla ilişkinizi dengeleyebiliyorsunuz.

Sevgilinizin ailesiyle daha yakın ilişkiler içersinde olabilirsiniz. Bu sorumluluğun da özel ilişkinizin bir parçası olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı sorumluluklarınızı, kendinize olan saygınızı çok önemsiyorsunuz. Fakat bunları, ilişkide olduğunuz herkese duymanız gereken saygı ve sorumluluktan ayrı tutmayarak önemsemeniz sizi megaloman suçlamalarından koruyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanacaksınız. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek.

3 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz saat 02:59 Ay-Satürn görünüm etkisi altında başlayacak. Bu görünüm sizi olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk,girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır. Saat 04:10 Venüs-Mars kavuşumu-Başak burcunda gerçekleşecek. İşlerinizi dikkatli ve özenli yapılmasında mükemmelliğin simgesidir. Hiçbir şey şansa bırakılmamalı ve tekrar kontrolden geçirilmelidir. Zaten bu görünüm ister istemez titizlenmenizi sağlar. Planlı bir şekilde olunursa ne kısa sürede bitirilir. Genel olarak çok samimi olmayız. Görüşmelere belli bir mesafeyi korumaya çalışırız. İş başvurularında ortama, şartlara, temizliğe, güvence olgusuna önem veririz. Giyimimize dikkat ederiz. Çevremizdeki kişilerin de mantıklı yaklaşımları hoşumuza gider.Aslan burcunda, saat 15:23 itibariyle gerçekleşecek sondördün, çevreniz üzerinde etkili olmak, tanınmak, güçlü görünmek ihtiyacınızı yükseltiyor. Özel bir kişi olduğunuzu ve ayrıcalıklara sahip olmanızı gerektiğini düşünürsünüz. Çünkü yaptığınız işler başarılıdır ve insanlarla ilişkiniz olumludur. Fakat nedense, bunun parasal anlamda geri dönüşü istediğiniz gibi olmamaktadır. Aslında bunun sebebi, kendinizi çoğu zaman sanki hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş gibi göstermenizden kaynaklanabilir. Sondördün etkisi altında, iyi niyetli düşünmenin, çabalamanın, elinizden geldiğince herkese destek olmanın,  size maddi ve manevi açıdan geri dönüşü olmadığını hissedebilirsiniz. Bu sıkıntı gergin tavırlarla dışa yansıtıldığı gibi, tam tersine hüzünlü bir şekilde geri çekilmenize de yol açabilir. Hatta nasıl davranmanız gerektiği konusunda çelişkiler yaşamanız bile mümkündür. Benim tavsiyem, birileri için kendinizden vazgeçmek yerine, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket etmeniz ve çıkarlarınızı ön plana almayı öğrenmenizdir.Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

3 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız oldukça esprili ve romantik. Bugün karşınızdaki kişileri etkilemesini başaracaksınız.

3 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan yürütülen işler veya yapılan dedikodular konusunda tedbirli olabilirseniz, olumlu süreçtesiniz. Etkileyici kişilerle karşılaşabilir, romantik veyabağlantılı ilişkiler içerisine girebilirsiniz.

3 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Maceracı yönünüz ortaya çıkabilir ve yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla organizasyon yapacağınız zamanlar var. Sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL çekişmeler için uygun bir gün değil. Detaylar konusunda aşırılığa kaçmamalı ve kendinize toleranslı olmalısınız.

3 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda çekiciliğiniz yüksek olacak. Kariyer hayatınızda bir insandan çok etkilenebilir ve onunla flört edebilirsiniz. Önemli işlerinizdeki destekleriniz yüzünüzü güldürecek.

3 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemligörüşmeleri yapacak ve kârlı projelere imza atacaksınız. Finansal olarak şans sizden yana. İletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor. Bu dönemde telefonunuz her zamankinden daha çok çalacak. Kime hangi maili gönderdiğiniz konusunda dikkatli olun.

3 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

3 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>